X
foto info trafic sabou catalin

Avertizare: drumurile sunt acoperite cu polei. „Nu se poate așa ceva, nu au aruncat o lopată de nisip”

Un autoturism a ajuns în șanț în urma unei tamponări cu un microbuz pe Calea Șurii Mici, iar astă-noapte alte două mașini s-au răsturnat în apropiere de Mohu. Sunt printre primele evenimente rutiere generate în urma primelor zăpezi mai serioase care au căzut și în alte zone decât cele montante în acest nou sezon rece.

Reprezentanții Poliției nu au raportat, deocamdată, vreun eveniment rutier în urma căruia să fi rezultat victime. Dar avertizează șoferii că drumurile sunt acoperite cu polei și să circule cu prudență. „DN14, între Șura Mare și Mediaș, are carosabilul acoperit cu polei. Se acționează cu material antiderapant. Recomandăm reducerea vitezei și mărirea distanței între auto”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.
De altfel, starea DN14 este una extrem de periculoasă, după cum relatează unul dintre cititorii Turnul Sfatului. „Am plecat azi-dimineață de la ora șase din Sibiu și acum, la ora opt, sunt abia la Șeica Mare (aproximativ 30 de km – n.r.). Drumul este dezastru în sensul că nu s-a aruncat măcar o lopată de nisip. Am sunat la Poliție, prin 112, de două ori până acum și mi-au spus că de la ora 04:00 au cerut intervenția celor de la drumuri. Dar nimic, e o gheață precum sticla pe drum. Iar la coborârea înspre Ruși e dezastru“, a relatat cititorul Turnul Sfatului. Potrivit lui, șoferii circulă extrem de încet din cauza poleiului.

Pe principalele străzi din municipiul Sibiu și pe cele în pantă intervențiile drumarilor au constat în trecerea cu lama, din ceea ce se poate observa până acum.

sibiu drum zapada

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor crește azi până în jurul a șase grade Celsius. ”A nins pe o bandă destul de îngustă în zona de sud a județului. La Stația Meteo stratul de zăpadă măsoară acum patru centimetri, de exemplu. Temperaturile vor crește până în jurul a șase grade, dar peste zi mai sunt posibile precipitații mixte, de lapoviță și ninsoare, dar în cantități mici”, arată reprezentanții Centrului regional meteorologic Transilvania.

Sursa foto principală: Facebook InfoTrafic Sibiu /  Cătălin Sabou

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  EU

  tinand cont ca la vulcanizari sunt programari pana saptamana viitoare si nu au apucat oamenii sa isi schimbe anvelopele ar fi cazul ca macar administratia sa se ocupe

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alzara1918

  1. Eficienţa pe gheţuş a cauciucurilor de iarnă este nulă .
  2. Unica soluţie sunt produsele antiderapante ; pe cel mai circulat drum din judeţ Cisnădie – Sibiu era patinoar ; CJ – absent ! Iată un motiv palpabil pentru #rezist !

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  xXx

  Toata noapte de 30/31 octombrie au circulat pe Soseaua Alba Iulia masinile de deszapezire FARA PLUGURI SI FARA SARARITE .
  Dimineata la 06.30 nici nu puteai sa circuli pe Alba Iulia apoi sa urci pe Banatului .
  Am povestit cu un sofer de la ei si zicea ca ei sunt platiti la ora si km rulat .
  Si Primaria vroia sa topeasca zapada .
  In Norvegia au incalzire in autostrazi sosele si trotuaruri .
  La noi de ce nu se poate?
  Vorba unui mare clasic in viata IARNA NU E CA VARA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact