X
psd-alde-dragnea-tariceanu

Tăriceanu: Autostrada Piteşti-Sibiu ar putea fi realizată până la sfârşitul mandatului nostru

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat cu ocazia unei vizite la Deva că tronsonul de autostrada Sibiu-Pitești ar putea fi gata până în 2020.

“Eu nutresc speranţa ca proiectul pentru completarea Coridorului 4 din autostrada care va lega, în final, Constanţa de vestul ţării, mă refer la tronsonul dintre Piteşti şi Sibiu, să aducă un plus de dezvoltare pentru toate oraşele care sunt de-a lungul acestei autostrăzi, pentru că, evident, infrastructura de transport este un deziderat-cheie pentru atragerea investiţiilor”, a spus preşedintele Senatului, citat de economica.net.

El a menţionat că subiectul tronsonului de autostradă dintre Piteşti şi Sibiu a fost discutat cu partenerii din coaliţie, apreciind că sursele de finanţare vor proveni de la instituţii financiare cu care România are deja relaţii.

“Chiar aseară am discutat la nivelul coaliţiei ingredientele, ca să spun aşa, pentru completarea autostrăzii între Piteşti şi Sibiu. Sunt deja adunate şi, cel mai probabil, proiectul se va realiza împreună cu partenerii instituţionali financiari europeni, adică BEI, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi, probabil, şi Banca Mondială. Lucrul acesta îmi dă garanţia că vom putea să facem proiectul, să-l terminăm până la sfârşitul mandatului nostru”, a afirmat Tăriceanu.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent marţi după-amiază la Deva pentru a-l susţine pe candidatul ALDE în alegerile parţiale pentru Primăria Deva, din 5 noiembrie, Ioan Ovidiu Popa.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un sibian

  Autostrada sb-pitesti o sa fie gata cand scapa tara de sleachta asta de infractori jegosi!!! Auzi la ei, sa faca autostrada de 100 km in munti in nici 3 ani, cand ei nu sunt in stare sa faca o autostrada in relief de campie!! Ne meritam soarta cu asemenea conducatori!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MC.D

  A mancat din oala cu r.a.h.a.t. si acum il da afara…ar avea dreptate doar daca PSD ar mai ramane vreo 3 mandate la guvernare…dar nici atunci…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  kokos

  Minciuni ordinare marca alde+psd: primul lot , Sibiu-Boita care e cel mai simplu de facut are termen de realizare 5 ANI , lotul 5 are tot 5 ani , iar loturile 2,3, si 4 care sunt cele mai complicate vor avea probabil 7-8 ani , deci ajungem prin 2025 in cel mai optimist caz.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Odin

  Nu stiu de ce ne mai complicam cu acest individ de o prostie proverbiala!
  Cred ca si lui dragnea ii e rusine cu el…
  Daca pesedisti au fost votati in speranta pomenilor de ce o fi fost nevolnicul asta votat nu imi dau seama…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Cristi

   Pe vremea cand el era Premier, bugetarii tarii au avut cele mai mari salarii existente vreodata. De aceea are atat de multe voturi… bugetarii il voteaza.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact