Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Peste 2200 de joburi disponibile în Sibiu, la 1 noiembrie

Peste 2200 de joburi disponibile în Sibiu, la 1 noiembrie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță că în data de 1 noiembrie, la nivelul județului Sibiu sunt disponibile 2238 locuri de muncă vacante oferite de 107 angajatori.

Din totalul locurilor de muncă, 146 se adresează persoanelor cu studii superioare (inginer chimist,  administrator de rețea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, logistician gestiune flux, programator, inginer de sistem software, programator, specialist îmbunătățire procese, etc.) în timp ce 2092 sunt pentru persoane fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Veta TR

Acum 6 ani

Domnule Dobre, de ce in titlu scrieti Joburi iar in articol vorbiti despre locuri de munca ? La noi, in Teleorman am invatzat decat rusa, japoneza, tongaleza si urdu. Pu puteti pune si titlul in romana sau una din limbile anterior mentionate ?
Raspunde

Doar

Acum 6 ani

VetaTR , La voi in teleorman sunteti asistati sociali nu stiti cu ce se mananca jobul sau locul de munca in nicio limba moderna !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus