Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Președintele Klaus Iohannis, în plimbare pe Platoul Bucegi

Președintele Klaus Iohannis, în plimbare pe Platoul Bucegi

Președintele Klaus Iohannis a urcat, sâmbătă după-amiază, pe Platoul Bucegi, unde s-a întâlnit cu o echipă de salvamontiști care se întorcea de la o intervenție și a acceptat să facă poze cu aceștia, informează Agerpres. Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că o echipă de salvatori a intervenit pentru recuperarea unei turiste străine în vârstă de 27 de ani care a căzut în zona Babele și și-a fracturat piciorul.

Echipa care participa la intervenție s-a întâlnit la stația de telecabină de pe Platoul Bucegi cu președintele Klaus Iohannis, care se afla pe munte împreună cu un grup, șeful statului acceptând să facă poze, a precizat Haiduc. Potrivit acestuia, turista a fost coborâtă în stațiunea Bușteni, de unde a fost preluată de o ambulanță. Ea se afla împreună cu un bărbat pe munte și era echipată necorespunzător, a mai precizat sursa citată.

Foto: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

gigi contra

Acum 6 ani

Parca as avea un deja-vu... la plimbare la munte, apoi la protestele din piata in geaca rosie...
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

asa e,geaca rosie,!!!!!!!!!!!!! da din stire aflam ca so aflat la munte cu un grup... cu ce grup?de preteni austrieci sa mai vinza etwas paduri?sau sa pregateasca vreun kreig roman/roman
Raspunde

xxx

Acum 6 ani

mare este gradina lui dumnezeu Multi imbcili si pupincuristi mai are.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus