X
protest rezist

FOTO VIDEO 2.000 de sibieni au protestat în centrul orașului și anunță continuarea. „Seară de seară o să fim afară!”

Protestul de duminică, la care au participat peste 2.000 de sibieni, va fi continuat cel puțin trei zile. Pentru acest lucru urmează a fi solicitat avizul Primăriei Sibiu, astfel încât marșul să poată acoperi un traseu mai lung, până pe bulevardul Mihai Viteazul.

Primul protest de amploare din această toamnă s-a încheiat fără incidente. Doru Apostol, sibianul care la începutul acestui an a fost cel care a obținut de fiecare dată autorizație pentru proteste, spune că va depune din nou cerere în atenția administrație locale. „Deocamdată voi cere pentru următoarele trei seri. Voi propune ca marșul să se desfășoare până pe bulevardul Mihai Viteazul, urmând traseul de pe Calea Dumbrăvii”, a declarat Doru Apostol.

Potrivit lui, cei aproximativ 30 de protestatari care au încercat să incite oamenii împotriva jandarmilor sunt persoane care nu au mai fost văzute la mișcările de stradă de până acum. ”A fost un grup destul de compact, de aproximativ 30 de persoane, nimeni nu știa cine sunt. Nu erau nici din galerie. Dar, cum protestul de duminică nu era autorizat, nu am putut solicita îndepărtarea acestora din coloană”, a arătat Doru Apostol.

Un fotoreportaj de la protest găsești aici – Fotoreportaj. Protest #rezist

Vezi, mai jos, derularea primului protest de mari dimensiuni din această toamnă.

Actualizare 20:10 Numărul protestararilor a început să scadă rapid în ultimele minute. Cei mai mulți dintre sibieni plănuiesc să iasă, din nou, în fiecare seară, pe modelul protestelor din perioada ordonanțelor 13 și 14. ”Seară de seară, o să fim afară” a fost printre ultimele lozinci strigate înainte ca cei rămași să intoneze imnul României. După imn, sibienii s-au împrăștiat pe la casele lor.

Actualizare 20:00 Toți cei aproximativ 2.000 de protestatari s-au reîntors în Piața Mare a Sibiului. Cele  câteva spirite agitate mai devreme s-au calmat acum, iar oamenii strânși în centrul orașului și-au aprins lanternele telefoanelor. „Nu vă fie frică, Sibiul se ridică” și ”Liviu Dragnea, pentru noi, ești un hoț și un gunoi”, fac parte din repertoriul scandărilor celor reuniți în Piață. De altfel, numele liderului PSD, Liviu Dragnea, pare a fi preferat în lozincile scandate în Piața Mare.

Actualizare 19:35 Marșul protestatarilor care s-au desprins de coloană înaintând pe bulevardul Corneliu Coposu a fost oprit de către jandarmi. Aceștia au pus un microbuz de-a latul bulevardului Corneliu Coposu, cerând coloanei de câteva sute de manifestanți să se întoarcă în Piața Mare pe strada Gheorghe Lazăr. Agitați de un tânâr vânzător de ziare, care s-a erijat într-un fel de lider, câțiva dintre protestatari au început să strige împotriva jandarmilor, îndemnând chiar la răsturnarea microbuzului. După aproximativ 10 minute, protestararii în cauză s-au liniștit și s-au întors în Piața Mare. Reacția lor este de neînțeles din moment ce, la intrarea pe bulevardul Corneliu Coposu, coloana scanda ”Jandarmeria, jos pălăria!”

protest jandarmi blocheza coposu

Actualizare 19:10 Fără un lider asumat, coloana de manifestanți a ieșit de pe Nicolae Bălcescu și a trecut de hotelul Continental Forum, intrând pe bulevardul Andrei Șaguna. Poliția și jandarmii au intervenit, cerând protestatarilor să se întoarcă în zona pietonală a centrului istoric. Coloana a acceptat – inițial – indicațiile autorităților, dar o parte a decis să înainteze pe bulevardul Corneliu Coposu, în timp ce altă parte a protetatarilor s-a întors în Piața Mare.

Actualizare, ora 19:00

Până la această oră s-au strâns peste 2000 de sibieni. După ce s-au adunat în Piața Mare, s-a format o coloană, care a plecat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nu înainte de a se roti în piața centrală a Sibiului. Nu există un conducător asumat al protestului de astăzi și nici nu se cunoaște programul manifestației deoarece acțiunea de protest nu a fost înregistrată la Primăria Sibiu.

Actualizare, ora 18.40

Numărul celor care au ajuns în Piața Mare a trecut de 500. Se strigă ”Guvern de hoți și de mafioți” și se cere demisia Guvernului Tudose.

știrea inițială:

Peste 400 de sibieni s-au strâns în această seară, în Piața Mare, pentru a protesta împotriva Guvernului Tudose. Principalul argument pentru care sibienii ies din nou în stradă ține de Proiectul de modificare la Legilor Justiţiei”, care a ajuns în Parlament şi urmează să fie supus dezbaterii şi votului în plen. ”Dacă acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar însemna un dezastru pentru România şi cetăţenii ei. Ne putem lua adio de la o justiţie independentă. Nu suntem singuri în această luptă. De la Magistraţi la Preşedinte şi Comisia Europeană, cu toţii s-au poziţionat împotriva acestor legi. Este momentul ca fiecare dintre noi să acţioneze şi să nu legitimeze încercarea corupţilor de a controla Justiţia”, se arată pe paginile de Facebook ale evenimentelor dedicate protestelor din această seară.

Pe lângă acest motiv, sibienii ieșiți în această seară, nemulțumiți de starea generală a societății. ”Am ieșit a rezista pentru dreptate și adevăr. De 28 de ani, țara e mâncată și furată. Și în datorii este băgată de hoți și mincinoși”, a scris un sibian pe pancarta cu care a ieșit în Piața Mare.

23335859_1662875287068776_1892949884_o

Câțiva tineri au scandat pentru câteva minute sloganul ”Am venit în piață / Să radem o mustață”, cu trimitere directă la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

91 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sibianul

   Nu comentez daca e bine sau nu ca au iesit la protest. O singura curiozitate am: cine e dl. Doru Apostol, cu ce se ocupa inainte de aparitia miscarii “rezist” , ce pregatire intelectuala are, cu ce s-a ocupat intre protestele din februarie si cele de miercuri cand cu sosirea cu Dragnea? Daca intr-adevar credeti in democratie, sunteti curajosi, cinstiti si drepti o sa-mi raspundeti…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Bobo

   Nu ati facut decat sa aratatii lumii indiferenta cu care ati tratat alegerile parlamentare si acum sariti de cur in sus ca nu va convine cine a iesit si ce face. Daca v-ar fi fost verificate buletinele la intrarea in Piata Mare, sa participe la protest doar cei ce au fost intr-adevar la vot nu ati fi fost nici 500 de oameni. Miseii si banditii trebuie inlaturati democratic, prin vot, nu in strada prin strigate de disperare. Nu am vazut nici o manifestare pt respectarea referendumului pt votul uninominal si 300 de parlamantari, votat democratic ! Ne meritam soarta, uitam repede !

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ...

    poti sa protestezi si impotriva modificarilor legislative. si modificarile alea le face puterea, nu opozitia. nu e obligatoriu ca doar cei care au fost la vot sa protesteze. poate ca cei care nu au fost la vot nu-si imaginau cat de mult pot sa coboare infectii de la psd.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Bobo

     @… : E datoria ta civica si morala sa mergi la vot si sa iti alegi liderii. In caz contrar iti arati lipsa de repect fata de oamenii care au murit la Revolutie pt ca noi sa ne putem alege in mod democratic oamenii care ne conduc. Eu nu as putea sa ies in strada sa imi sustin dezacordul fata de masurile “Ciumei Rosii”, stiind ca 2 din 3 oameni din jurul meu isi trateaza mortii si istoria cu asa respect incat stau in casa la caldurica cand e vorba de votat.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Wtf

   Daca ai sange in Instalatie, vino in piata si spune asta…
   Dar esti doar un postac umil, tare in spatele tastelor , acasa la caldura!!!
   Din cauza infectiilor ca tine e tara asta unde e.
   Fuck you, donk!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Silvian Somfalean

    Pentru ce as veni, sa ma tiganesc cu tine si cu alti hipsteri obositi de monitor? Pe noi ne vor calauzi oameni de valoare, romani adevarati necondusi de corporatii, cum sunt Codrin Stefanescu si Serban Nicolae, adevarati iubitori de neam si tara!

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Tu esti tiganit din nastere…
     Se vede la tine scoala securistilor batrani!!
     Codrin Stefanescu si Serban Nicolae repere morale??
     Ori ai un simt al umorului foarte dezvoltat, ori esti redus mintal.
     Nu credeam ca in Sibiu sunt spalati pe creier ca tine…

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      De ce sunt eu spalat pe creier, ca nu doresc instrainarea pana la disparitie a valorilor dacice ortodoxe? Pentru ce au murit stramosii nostri de-a lungul istoriei, ca sa le terfeliti voi numele platiti fiind de soros?!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Nenea Somfalean , psdist incult e pleonasm, dar ce legatura au dacii cu ortodoxia????
      Sunt lucruri care se invata in clasele 1-4!!
      La nivelul de cultura pe care-l ai, sunt sigur ca esti votant Dragnea!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      Am zis eu ca nu? Eu votez doar cu cei care sunt pentru Romania si romanii nostri, nu cu soros si corporatistii lui!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Ina

      Dar cu belina, brazilia, mosia, ferma, OUG 13, pragul de 200000, infractorii eliberati, etc. ce faci, unde le incadrezi, tot la Romania si romanii nostrii?

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      Ce conteaza cat timp cei ce ne fura sunt romani? Prefer sa ma fure Dragnea decat soros, ca sa dispara banii din tara!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      yoy

      silvanele, esti bolnav daca preferi sa te fure fix romanii tai, ce popor de rahat putem fi sa preferam sa furam de la proprii semeni?

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     ...

     nu ti-am interzis opinia teleormanistule! tie nu iti place ca altii sa aiba alte opinii. tu esti ala care nu incape de manifestantii din piata. comunismul traieste prin tine. dar esti prea prost sa-ti dai seama cat esti de penibil.

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      Cat iti iei ca sa comentezi si aici, ca vad ca alta treaba n-ai? Noroc ca e soros miliardar, ca daca era doar milionar ca Iohannis, ramanea fara fonduri si se stingeau protestele dupa jumatate de ora!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  z

  Pot sa fac pariu ca din aia 400, 350 habar nu au de ce au iesit, doar ca este cool sa iesi la protest, sa fi vazut ca te implici chiar daca esti total pe langa.

  Asa e intotdeauna.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    z

    Te invit sa mergi sa intrebi oamenii sa iti spuna exact de e au iesit in strada, Cat mai concret nu cu un raspuns generic “Pentru justitie” sau alte rahaturi din astea care le-au auzit la TV.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     De ce nu te duci tu sa-i intrebi??
     Ti-e frica ca iti rup aia geaca rosie primita pt ca ai votat PSD??
     Nu credeam ca in Sibiu sunt oameni ca tine, dar ori esti membru Psd , ori teleormanean aciuat pe aici…

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      politrucul

      Geaca rosie a avut si dl. Johannis in Piata Revolutiei la protestele din februarie… I-o fi dat-o PSD-ul? Culmea, protestatarii nu s-au repezit sa-i sfasie geaca …..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Vlad

   Sunt atatea lucruri pentru care orice om normal ar trebui sa fie in strada incat efectiv nu gasesc nimic mai penibil decat sa stai in casa si sa comentezi negativ la adresa celor care o fac.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Silvian Somfalean

    Daca nu gasesti nimic mai penibil, numara-ti banii din portofel, sunt cu minim 30 de lei mai multi. Sau nu mai sunt 0, ca ieri…

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    z

    Defapt cred ca esti mai asistat social decat mine. Probabil ai bagat la prima casa un dosar, probabil iti iei bonuri de masa subventionate, probabil astepti marirea de salariu minim (prin lege) si cel mai probabil iti vei lua o masina prin intermediul programului rabla. E, uite eu nu am fost nevoit sa recurg la asa ceva.

    @Ion cel mai bun argument de pe internet. Sa te iei de gramatica unui om. Bravo.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      Da, purcico, se platesc bine. Nu se iau chiar 30 de lei, dar se aduna de un revelion la sinaia. Treci la pancarta ca statul de drept are nevoie de tine!

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      z

      Ahahahaha ce imi plac idiotii care chiar incearca sa gaseasca nod in papura. Nu prietene, nu am beneficiat de coruptie, am fost tras inapoi de ea dar fac pariu ca habar nu ai ce inseamna toata mucna asta. Si stai linistit, ca nu doar PSD-ul e corupt. Eu am fost tras inapoi mai mult de sclavetii FDGR PNL ALDE si PMP. Cel putin aici in Sibiu unde nu sunt asa multi PSD-isti in functii.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Sau probabi ca am in subordine cel putin 30 de indivizi ca tine , frustrati care se plang ca n-au avut noroc in viata, probabil ca am masina mai scumpa decat garsoniera in care locuiesti tu , parintii tai , bunicii si unchii din partea mamei, si probabil ca am o casa de genul pe care tu o vezi doar in filme !!
     Acum dormi , maine o sa-ti reiei slujba mizera, visand ca intr-o zi vei prinde si tu un ciolan de la Psd.

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      Pai daca ai casa asa mare sigur are si pod. Arunca o sfoara peste prima grinda si spanzura-te! Dau n-ai curaj…

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   z

   Nu e cool sa vezi lucrurile astea si sa le mentionezi, e doar normal. Dar un semidoct cu un complex de superioritate nu va intelege asta niciodata.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ina

    Complexul de superioritate e muuult mai vizibil la tine cand spui ca din 400 pui pariu ca 350 habar nu au de ce au iesit. Oare de unde stii tu asta? Iar cand spui:”Asa e intotdeauna” nu arata ca esti un semidoct?

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gelu

  “Rezist” este brandul lui George Soros, care pe unde si-a last amprenta numai nenorociri a adus. Asta este ciuma rosie reala. Marxist culturala de data asta ca marxismul economic a dat gres, dar tovarastii nu se lasa.
  PSD/ALDE sunt doar niste hoti penali de inspiratie fanariota care le faciliteaza neo bolshevicilor accesul la putere prin propriile abuzuri si lipsa crasa de compenta politica si economica.
  Apropos… stie cineva cu cit plateste Soros ora de educatie civica cu manifestari stradale? Tocmai si-a deschis larg baierile pungi cind a donat recent fundatiei lui ” Open Society”18 Milliarde de dollari. Acum ca au crescut fondurile substantial, ar trebuii sa vedem mai multe cozi de topor si habauci in strada care demonstreaza fare sa stie prea bine pentru ce si care sunt implicatiile politice. Rusine lor !!!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  revoltatul

  Cine este seful jandarmeriei din Sibiu? E venit cumva din alt judet? Cauta sa faca o provocare?
  Stie care este scorul alde psd la Sibiu????

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Silvian Somfalean

  2000 de peraoane am avut la nunta in Jina, si n-au venit cu mana goala! 2000 de oi are cel mai sarac oier de la noi din comuna. Credeam ca soros poate mai mult, m-am inselat grav…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   mai taci fraiere. tu nici nu stii cat se cinsteste la o nunta in jina. si in juna nu-s toti oieri. mai sunt si baiesi, socotiti un fel de tigani ai jinarilor, asa ca tine.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      Silvian Somfalean

      Numai insulte ati primit de la soros pe desfasurator? Calmati-va ca v-a avizat primaria inca vreo 3 seri, minim 90 de lei, e ok pe moment.

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  apostol

  …si iata ca iarasi s-a adunat prostimea.Niciunul nu stie pentru ce a venit in P-ta Mare.Cei din fata poate fi identificati si amendati daca mitingul s-a facut fara autorizatie.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   yoy

   cred ca tu deja inca nu sti cum e sa fii innecat de proprii tai conducatori. ori esti retardat, ori esti beneficiar al “produselor” lor. ca romanii de rand clar n-au niciun beneficiu, ba din contra…

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Coy necoborat

  Romani, aducetiva-ti aminte ce spunea Avram Iancu: “PSD-ul e definitia iubirii de patrie, de neam si de traditii, e garantia si stindardul luptei impotriva cotropitorilor straini care ne fura glia strabuna! Esti roman, deci esti PSD-ist!”

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PSD ciuma castravete!

  Nu se mai poate asa ceva, propun sa trecem la un alt nivel cu protestul! Fiecare sa aiba la el jumatate de litru de benzina si sa ne dam foc la un semn! O data la 5 minute sa ne dam foc unul din noi, pana vor face ce le zicem sa faca! As incepe eu, dar sunt plecat din tara momentan!

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Toti o apa si un pamant

  http://www.economica.net/mobile/intalnire-decisiva-azi-la-guvern-licita-ii-la-autostrazi-de-17-miliarde-de-lei-in-pericol-sa-fie-anulate_145714.html

  Cat timp romanii se ceartă cu romanii la indemnul partidelor aligenilir de dupa lovitura de stat 1989, firmele străine castiga si ce câștig nemeritat exemplu austriecii au defrisat padurile, acuma se ceartă cu americani si francezi pe alt ciolan : http://www.economica.net/mobile/intalnire-decisiva-azi-la-guvern-licita-ii-la-autostrazi-de-17-miliarde-de-lei-in-pericol-sa-fie-anulate_145714.html

  Toate partidele aceeasi ALOGENI străini care cauta dezbinare, chiar nu suntem instare sa nu ne mai lasam pacaliti ca Islanda 2009.

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  abc

  dintre toate comentariile pe care leam citit mi se pare ca acest indivit cu numeleSilvian Somfalean este cel mai rdus cu glia stramoseasca si cu religia parca traieste si acum ca inainte de 89-noua cind nu aveai acces la stir si doar o ora seara sal vezi pe Ceausescu cu stirile si realizarile facute.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Silvian Somfalean

   Si daca sunt comunist inseamna ca nu am dreptul la o parere? Sau doar a ta e buna, sorosistule? Au intrat banii sau faceti un protest si pentru asta?!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ...

    orizontul cunoasterii tale se ingusteaza atat de mult incat devine un punct. acela este punctul tau de vedere. si pentru un troll esti prost. esti prostul prostilor.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     Silvian Somfalean

     Si tu te chinui sa imi raspunzi, in loc sa te duci la un protest, sa mai faci de o paine si o conserva de chappi pentru partenerul tau de afaceri…

     • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      ...

      daca merg la protest, mrg fara plata, daca scriu aici, scriu fara sa primesc bani de la cineva. daca cineva vrea sa dea ceva, sa-ti dea tie sa-ti cumperi de mancare si medicamentele de care ai nevoie.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Shaorma cu de toate!

  De curiozitate, cand Basescu si cu PDL ( acum PNL) au inchis spitale, au taiat salarii si pensii si au marit TVA cu 5%, unde era multimea asta atat de #rezistenta?
  Cand Ministrul Monica Macovei a modificat peste noapte 128 de articole din codul penal ca sa poata sa isi faca jocul Base +PDL, de ce nu au iesit in strada?
  Daca imi amintesc eu bine, pe la TV, PDL triumfa atunci si PNL facea spume si uite frate cum se pupa acum!
  PNL=MAFIE
  PSD=MAFIE
  ALDE=MAFIE
  PMP=MAFIE
  FDGR=MAFIE
  UDMR=MAFIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact