Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

80 de sibieni, în a doua zi de proteste #rezist Foto Video

80 de sibieni, în a doua zi de proteste #rezist Foto Video

Aproximativ 80 de sibieni au ieșit pentru a doua seară consecutiv pentru a protesta împotriva Guvernului și a măsurilor pe care acesta vrea să le adopte. Numărul protestatarilor a fost simțitor mai mic față de ieri, când mai mult de 2000 de oameni au ieșit în stradă. Protestele sunt autorizate și pentru marți și miercuri. 

protest (3)

Actualizare 19: 53: După ce au mărșăluit până Farmacia 24, protestatarii s-au întors înapoi în Piața Mare. Pe rând, aceștia încep să se îndrepte spre casă.

protest (2)

Actualizare 19:47: Întrebat de ce a ieșit la protest în această seară, un bărbat își spune nemulțumirea legată de modul în care se fac legile doar pentru unii. „Atâta vreau în țara asta. Să se respecte legea. Noi muritorii de rând, ca să zic așa, de ce trebuie să urmăm legile? De ce trebuie să merg la serviciu?”, se întreabă bărbatul.

Actualizare 19:39. O femeie de aproximativ 50 de ani ce s-a alăturat protestatarilor este convinsă că schimbarea ar apărea dacă „i-am da jos”. „Să-i dăm jos, că așa ceva nu se mai poate. Se minte totul, de la A la Z. Astăzi zic o frază mâine o schimbă. Totul este în defavoarea țării. Nu suntem de acord cu ce se întâmplă”, spune ea.

Actualizare 19:28: Bradul de Crăciun a fost adus în Piața Mare, în mijlocul protestatarilor. De aici, aceștia pleacă în marș spre Nicolae Bălcescu, strigând lozincile „PSD Ciuma Roșie”, „Vrem indemnitate, nu imunitate”.

protest

Actualizare 18:52: Conform inițiatorului protestelor, în Piața Mare s-au strâns aproximativ 70-80 de oameni. În câteva minute, va sosi bradul de Crăciun, după care oamenii vor pleca în marș spre Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Știre inițială: După ce aseară aproximativ 2000 de oameni au ieșit să protesteze împotriva Executivului, în decursul zilei de astăzi, la Primărie a fost depusă o cerere pentru avizarea unor proteste desfășurate în următoarele trei zile. Până la momentul redactării acestui articol, aproximativ 20 de oameni s-au strâns în Piața Mare pentru a protesta.

Avizul a fost obținut pentru fiecare din serile de 6, 7 și 8 noiembrie, locul de întâlnire a fost stabilit în Piața Mare, de la ora 18:00. Iar de aici se va porni în marș pe traseul Piața Mare – Nicolae Bălcescu – Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – bulevardul Mihai Viteazul cu întoarcere la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Rahovei.

protest

protest (2)

Oamenii veniți să protesteze cer referendum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

O fi ramas soros lefter, de sunt atatia oameni in piata... Mai bine, ca vom iesi noi, cei care tin cu aceasta tara si cu traditiile ei stramosesti! Nu ne puteti plati pe toti, domnule soros!
Raspunde

!

Acum 6 ani

Sigur, ai dreptate kkt de oltean, dute-n oltenia si stai pe strada toata jarna, nu o sa te caute nimeni, BMW 69 VL
Raspunde

Ionut Vl

Acum 6 ani

Ma anjura lumea findca teai dat an locul meu nesimtitule!
Raspunde

Dany

Acum 6 ani

Da ce titluri spumoase ies 70 de pierde vara si ne reptezinta pe toti facem ce vor ei
Raspunde

ciuma rosie rezista

Acum 6 ani

Soros defriseaza padurile si i cumpara pe protestatari cu un brad! Huo! Traiasca PSD ciuma rosie! Sustineti pe Dragnea ca el va da 3 lei in plus la salariu, macar!
Raspunde

Silvian Somfalean

Acum 6 ani

Mama mama ce protest a iesit in seara asta, demn de adevarati hipsteri corporatisti! Hai soros cu fondurile, ca baietii astia nu mai rezista in frig!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, mai răsfirați, mai răsfirați...
Raspunde

Tzatziki de prune!

Acum 6 ani

Sunt "convins" ca pensionara din prima poza, sigur a iesit in strada sa protesteze cu pancarda legata de gat si atunci cand Basescu cu PDL ( actual PNL) i-au taiat pensia, i-au marit taxele si TVA ul si au inchis spitalele.
Raspunde

Foxxy Fox

Acum 6 ani

Lunea nu se protesteaza, ca au raportarile martea de dimineata la firma.Si doar nu se trezeste americanul cu noaptea in cap ca sa vb cu romanul cand e zi aici... Halal "non-hipsteri informati si seriosi fara interese ascunde"!
Raspunde

...

Acum 6 ani

Nu ies coorporatisti la protest, ci niste pierde-vara!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus