X
brad craciun (1)

Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Mare a Sibiului

Bradul care va fi amplasat în Piața Mare anul acesta în cadrul Târgului de Crăciun a fost recoltat din Păltiniș, de pe raza Ocolului Cristian.

Înalt de 20 de metri, pomul de Crăciun a fost adus în această seară în centrul orașului, iar până mâine va fi și ridicat. Reprezentanții primăriei anunță că începând de mâine bradul va fi ornat, urmând să fie pregătit pentru inaugurarea Târgului de Crăciun.

brad craciun (2)

„Bradul va fi împodobit cu șiruri luminoase, începând de mâine. Are o înălțime de 20 de metri și peste 80 de ani”, a declarat Iuliana Oprișan, din partea Primăriei Sibiu.

Cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun va fi inaugurată pe 17 noiembrie, de la ora 19:00. Târgul va fi deschis până pe 3 ianuarie 2018.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, sa nu ne mai ascundem dupe deget! Sibienii au nevoie decat de brad, de covrigi cu susan si gagosi, cat de multe gagosi! Vazurati si voi care-a fost prezenta la #rezist far’ de gagosi…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mama mare

  E- manuela eu spun ca tu nu esti facuta decat pentru biserica si stat in casa . Lasa lumea si copii sa se distreze ,in fond accesta scopul Targului de Craciun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact