Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Marș cu atmosferă: protestatarii vor putea înconjura bradul de Crăciun

Marș cu atmosferă: protestatarii vor putea înconjura bradul de Crăciun

În timp ce sibienii sunt chemați la proteste în Piața Mare a Sibiului, în același loc Primăria Sibiu va amplasa bradul de Crăciun.

„Bradul de Crăciun care va împodobi Piața Mare în perioada sărbătorilor de iarnă a fost recoltat astăzi din Păltiniș, de pe raza Ocolului Cristian. Molidul are o înălțime de aproximativ 20 de metri. Transportul special a plecat din Păltiniș și se află la această oră pe raza comunei Gura Râului. Bradul va sosi în Piața Mare în cursul acestei seri“, se arată într-un anunț al administrației locale. În aceeași seară de luni, de la ora 18:00, sibienii sunt așteptați în Piața Mare, la un protest împotriva modului în care actuala putere intenționează să modifice legile Justiției și Codul Fiscal.

Bradul urmează a fi împodobit astfel încât, laolaltă cu instalațiile specifice deja amplasate în centrul istoric, în ultima zi lucrătoare a săptămânii viitoare să fie pornit iluminatul festiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

idgaf

Acum 6 ani

eu zic sa anulam targul de craciun anul acesta, ca sa aiba loc protestatarii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus