X
Fantana Arteziana Balcescu

Încă un brad de Crăciun în centrul Sibiului. Dar altfel…

„Orășelul Fermecat” este denumirea mini-târgului de Crăciun, care se va organiza în luna decembrie, în piațeta “de la telefoane”, de pe str. Nicolae Bălcescu din Sibiu. Orășelul din oraș va avea și un brad de Crăciun, însă organizatorii s-au gândit să-l construiască cu ajutorul sibienilor. Astfel, și-au propus ca fântâna arteziană de acolo să fie împodobită cu sugestii venite din partea sibienilor.  Cine va veni cu cel mai bun proiect va primi o mie de euro.

Concursul de idei de amenajare a fântânii arteziene din piațeta ”de la telefoane”, sub forma de brad de Crăciun, se va desfășura pe parcursul lunii noiembrie și se adresează publicului larg, iubitorilor de frumos și celor care au o idee inovativă și doresc să o pună în practică. Cei interesați pot participa individual sau în echipe. Important de reținut este faptul că înscrierea și participarea la concurs trebuie să fie asumată, astfel încât câștigătorul va avea la dispoziție 3 zile pentru a-și pune ideea in practică.

Înscrierile la concurs se fac până în 19 noiembrie 2017, urmând ca organizatorii să anunțe câștigătorul în data de 21 noiembrie. Construirea bradului de către câștigător se va face în perioada 27-30 noiembrie, cu sprijinul logistic al organizatorilor.

banner oraselul fermecat (1)

Premiul: 1.000 de euro

Premiul este în valoare de 4.700 lei, iar această sumă trebuie să asigure costurile necesare implementării ideii câștigătoare. Participanții, individuali sau în echipe, pot să fie sprijiniți și de companii-sponsor, care vor putea susține costurile suplimentare de implementare și vor avea posibilitatea să monteze în bradul construit decorațiuni personalizate.

Înscrierile se fac la adresa OraselulFermecat@gmail.com iar detaliile și regulamentul se găsesc pe pagina oficiala de Facebook a Târgului: Orășelul Fermecat. Pentru alte informații, cei interesați pot să contacteze organizatorii la numărul de telefon 0746.195005.

 

Luna decembrie transformă piațeta de la telefoane” într-un orășel fermecat

Orășelul Fermecat este un mini-târg de Crăciun organizat de către Asociația Art Point și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, piațeta “de la telefoane” de pe str. Nicolae Bălcescu, va fi amenajată temporar întocmai ca un mini-orăşel pentru copii, pe două laturi ale fântânii arteziene de aici fiind amplasate căsuţe realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile sibiene. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.

Mini-căsuţele vor adăposti pe întreaga perioadă a lunii decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării de lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, dulciuri şi bunătăţi tradiţionale, produse vestimentare de sezon și altele.

În cadrul Orăşelului Fermecat vor fi organizate în fiecare weekend concerte de colinde, muzică de cor, teatru de păpuşi pentru copii iar în 23 decembrie Moș Crăciun va împărți cadouri trecătorilor.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

11 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecinul

  as vrea sa stiu si eu cine da premiul cine hotaraste care e cel mai bun proiect ? Fuego cumva ? de ce nu faceti dracului ceva cu specimenul asta ???? ce cauta el de fapt in primaria sibiu ?????

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibianul realist

  Inca un mini-targ cu maxi-preturi… Cine sa cumpere ciocolata de casa facuta cu margarina la pretul de 5 lei suta de grame? Cei care au bani se duc la Targul de Craciun de la Viena nu vin la Telefoane…Asta e pt. amarasteni!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Radu

   Si, mai ales, cine vine sa cumpere produse alimentare perisabile, pe langa care se perinda o gramada de oameni, pastrate sub cerul liber sau acoperite cu un celofan, in cel mai bun caz?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mai sibianule realist tu sigur nu esti sibian ca altfel taceai si te duceai la Viena la targ ……….dar sigur ai portofelul cam gol si esti venetic aici Esti liber sa mergi la orice targ chiar si acolo de unde ai radacinile
  Nu mai da tu idei ca cine vrea si are bani sta sigur si la sibiu ca e minunat si merge si-n strainatate si binenteles tace din gura fara sa bata toba in targ ……..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sibianul realist

   Sibianule, nu sunt venetic, sunt doar realist! Ideea e ca de ani de zile se merge laTargul de Craciun de la Viena, nu am dat iei nimanui… Cine are bani, are si idei… Ai dreptate, portofelul meu e cam gol, dar asta nu ma face mai putin realist si inteligent… ne vedem la targul din Sibiu… il vizitez doar, nu dau banii pe asa marfa…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  eu zic sa luam pe unul din primarie si sa-l agatam acolo. si in fiecare zi sa schimbam persoana. pentru diversitate.

  p.s. ar fi ok si de la cj sau prefectura

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gabriel

  Este adevărat,că,pe marginea unei frumoase sărbători se practică comerțul românesc,astfel încãt nu stii: este sarbatoare sau târg fastfood si negustorie de iarmaroc ? Asa e la noi la români!….sunt sigur ca vor fi o multime de tarabe si wc-ee ecologice incât nu o sa se vada clar(ambiental vorbind) bradul si Piața ! Asa e cam peste tot! O sarbătoare in care se urmateste doar câștigul…..si su grumusețea ei ! As fi de acord cu locuri amenajate cu ceai cald si cafea ca sa te incălzesti sa poti sta si sa admiri in continuare !…..

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cornel

  Fiind in vizita in frumosul dumneavoastra oras,venit special pentru targul de Craciun,am vizitat si Oraselul Fermecat. Sincer va spun ca mi-a placut foarte mult,casute foarte frumoase unde poti sa bei un ceai cald sau un vin fiert,in timp ce copiii se pot da cu cei 2 ponei,aflati in mini-targ( felicitari organizatorilor pentru idee).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact