X

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  vasile

  sunt ne-pesedist, ne-penelist, ne-nimic si pana si mie mi se pare o locatie extrem de proasta. sunt atatea terenuri virane IN oras. de ce trebuie pus spitalul la dracu in praznic?

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  io de la tara

  pai faceti dreq’ ceva cu groapa de gunoi sa nu mai puta in halul asta, ca ne inbolnavim astia din Zona Industriala Vest inainte sa fie gata noul spital sa avem unde ne trata… in fiecare dimineata cand rasare soarele pute in zona industrial vest de ti se intoarce stomacul pe dos, cand bate vantul idem… nici Garda de Mediu, nici CJ Sibiu, nici PSD nici PNL nici mama ma-sii nu iau nici o masura. I-as aduna pe toti si I-as tine o saptamana in Zona Industriala Vest sa “simta” ce tre’ sa suporte fraierii care muncesc in fiecare zi… mii de oameni sufera din cauza incompetentei autoritatilor…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  spitalu' de nebuni

  Faceți spitalul în locul stadionului, iar stadion faceți de la 0 într-o altă zonă, oriunde. La Craiova de ce a putut Olguța să facă și una si alta, că aia e pesedistă🤔 Iar voi, care sunteți mult mai capabili și aveți mai mulți bani decât avea Olguța vreți să faceți spitalul în mijlocul gropii de gunoi! Mi-ar fi rușine de asemenea realitate, mă jur! Dacă aș vedea că măcar un pesedist e mai capabil ca mine m-aș sinucide. Dar dvs. d-na Câpmean puteți doar să vă dați demisia. 🏥 🏥 🏥

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  aha…si locuitorilor din magnolia nu li se pune viata in pericol? dar celor care lucreaza in zona ind vest? sau copiilor de la gradinita continental? parca intr-un articol mai vechi autoritatile (inspectorii d la garda de mediu) nu detectau cauza mirosului din zona.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  george

  Noul spital trebuie scos din oras.Apropierea de autostrada este un avantaj in cazul accidentelor rutiere.Groapa de gunoi este destul de departe,zona industriala si mai departe,iar aeroportul la circa 4-5 km,adica mai departe decit locatia din Cal. Poplacii.Sanatatea noastra este oricum pusa in pericol detorita subfinantarii serviciilor medicale.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gheorghe

  Cel mai sanatos si cu mintea venita este comentariul celui de la spitalul de nebuni. Ce sa caute un spital de urgenta la margineaa orasului departe de spitalul judetean,departe de sediul salvarii,departe de facultatea de medicina unde se formeaza viitorii medici? Bine ca ati gasit loc pentru o clinica privata in incita spitalululi judetean unde se putea construi ce spital doreati ca pe verticala nu va pune nimeni bariera. In plus era amplasat la distanta echilibrata fata de orice punc al orasului.Varianta cu stadionul este foarte buna. Oricum se vrea repararea lui asa ca puteti face schimb de locatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact