Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Gest nobil în zi de sărbătoare: Opt pompieri au dus cadouri la un centru de plasament

Gest nobil în zi de sărbătoare: Opt pompieri au dus cadouri la un centru de plasament

Opt elevi aflați în stagiu de practică la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu au făcut un gest nobil, în zi de sărbătoare.

Practicanții au donat sânge, iar cu tichetele primite au cumpărat cadouri pentru copiii din cadrul unui centru de plasament din municipiul Sibiu, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril. Tinerii le-au cumpărat copiilor dulciuri și fructe.

„Pompierii din cadrul ISU Sibiu se implică zilnic în comunitatea în care trăiesc, dsefăşurând activităţi specifice de protecţie a populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă. Cu ocazia diferitelor sărbători, pompierii sibieni au iniţiat de nenumărate ori acţiuni umanitare  cu scopul de a-şi ajuta semenii”, se arată într-un comunicat emis de ISU Sibiu.

pompieri cadouri pompieri cadouri pompieri cadouriCadourile au fost achiziţionate prin intermediul voucherelor primite după ce pompierii au donat sânge.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Andu

Acum 6 ani

Laudabil! Cu adevarat nobil ar fi fost daca n-am fi citit in presa despre si ar fi fost facut in taina gestul acesta.
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Dar de ce sa nu se facă public ?Poate așa mai iau si alți tineri exemplu de la niște baieti într-adevăr deosebiți.Sau vreți doar exemple negative.Bravo lor
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Apropo Andu ia si tu exemplu daca tot te-ai sesizat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus