Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Sibienii își pot testa glicemia gratuit timp de două zile

Sibienii își pot testa glicemia gratuit timp de două zile

Caravana de testare a glicemiei va fi prezentă joi și vineri la Sibiu, în zona magazinului Dumbrava. În cadrul evenimentului, sibienii vor beneficia de testări gratuite, iar în funcție de rezultate vor primi și o serie de recomandări.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu se alătură companiei Medtrust în campania din acest an a Zilei Mondiale a Diabetului, implicându-se în organizarea unei caravane pentru deteminarea gratuită a glicemiei în rândul populației. Sibienii vor putea beneficia de testările gratuite timp de două zile, în parcarea magazinului Dumbrava, joi, 9 noiembrie, orele 11:00 – 17:00, respectiv vineri, 10 noiembrie, în intervalul orar 09:00 – 15:00.

13 orașe pe traseul Caravanei Wellion

Wellionmobilul (automobil de capacitate mare dotat special în acest scop) s-a deplasat deja în opt orașe din România, urmând să ajungă în alte șase locații pana la jumătatea lunii noiembrie, oferind tuturor doritorilor acces gratuit controlul nivelului glicemiei în sânge, primul indiciu al diabetului. În interiorul acestuia, beneficiind de toate condițiile sanitare necesare, personalul sanitar specializat - medici și asistenți medicali - determină gratuit glicemia tuturor persoanelor care doresc să facă acest test, oferind totodată recomandări în funcție de rezultatele obținute.

Traseul Caravanei Wellion:

9 - 10 noiembrie: Sibiu

11 - 12 noiembrie: Timișoara

13 noiembrie: Râmnicu Vâlcea

14 noiembrie: București – Ziua Mondială a Diabetului

15 noiembrie: Craiova

16 noiembrie: Constanța

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, da' oare, n-ar fi mai bine sa-si testeze alcoolemia?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus