X
porr FDGR

FDGR: Subiectul construirii spitalului este abordat în mod populist şi politicianist

Președintele FDGR, Paul Jurgen Porr, și-a declarat nemulțumirea față de felul în care a fost tratat subiectul construirii unui nou spital clinic de urgență în municipiu. ”Salutăm anunţul Prim-Ministrului României referitor la faptul că spitalul va fi finanţat din bugetul de stat şi considerăm normal, ca Guvernul să-şi asume răspunderea realizării acestui proiect atât de important pentru cetăţenii din judeţul Sibiu. Ne îngrijorează însă faptul că subiectul construirii spitalului este abordat în mod populist şi politicianist de către cei care afirmă că toţi paşii făcuţi până acum au fost greşiţi. Aceasta se întâmplă, după ce cu un an în urmă a existat unanimitate în Consiliul Judeţean Sibiu, când s-a votat preluarea unui teren de la Agenţia Domeniilor Statului, pe care să fie construit spitalul”, susține Porr într-un comunicat de presă.

Liderul FDGR este surprins de atitudinea liderilor PSD Sibiu, deoarece toți consilierii județeni ai acestui partid au votat pentru transferul de terenuri cu ADS pentru construcția spitalului pe Calea Șurii Mici, locație despre care social-democrații spune acum că nu este bună. ”Eventualele inconveniente ale terenului ales, dacă există, vor fi relevate printr-un studiu de impact, iar amplasarea poate fi schimbată. Discuţiile contradictorii, bazate pe argumente insuficient fundamentate, nu fac decât să întârzie proiectul. Solicităm politicienilor să nu pună pe primul plan imaginea lor şi cea a partidului din care fac parte, ci să-şi unească eforturile, pentru că altfel un proiect atât de mare, a cărei durată de realizare o depăşeşte pe cea a unui mandat, nu se va realiza. FDGR sprijină în continuare proiectul şi îndeamnă la unitate, calm şi raţiune”, a mai spus Porr.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

16 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  io de la tara

  pasii facuti au fost corecti, doar ca au sarit peste un pas essential pentru intreaga zona: rezolvarea problemelor cauzate de groapa de gunoi care puteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Mosule !!!! ... vrem acțiune ... NU povești

   Mosule !!! tu și încă câțiva de la fdgr,( vreo 99 % dn voi ) nu mai ieșiți la pensie !!!!!! 😤

   Porr, aceasta intervenție pe care o faci este … populistă și politicianista !!!!
   Noi, avem nevoie de oameni de acțiune , întreprinzători și creativi care sa aibă proiecte și viziune; NU avem nevoie de povestitori și cititori in stele, suntem sătui de vorbe 😛
   Spuna-ne o acțiune pe care ai intreprins-o in privința noului spital ?
   Atenție : NU vrem DOAR vorbe goale !!!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zumba

  Porr asta care se tot baga in seama, se vrea candidat la primarie sau urmareste vre-un loc in parlament? Oare are nasul grija si de el sa-i gaseasca un loc caldut?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicolae

  Etnia săsească este pe cale de dispariție la Sibiu, măi Poor tu și cei din gașca sunteți babalici, lăsați tinerii din PSD și PNL care sunt inteligenți și titrați să rezolve ceea ce voi ați distrus.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   rosu

   Nicolae, pana una-alta, te tratezi in spitale vechi, de peste 100 de ani. Si pe alea sigur nu le-or facut tinerii din PSD si PNL. Un pic de respect fata de batrani, iti cer prea mult?

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Nicolae

    Ce respect pentru niște babalici care adună tot ce pot de 17 ani și nu se satură.Sibiul de 3 ani e dezastru total,nu circula autobuzele,la primărie ești tratat de subordonații babei Fodor cu dispreț,la spital la fel.Sunteti Orbi nu vedeți dezastrul lăsat de FDGR?

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gigi

  Băi, de când a ajuns Trifu, Trif sau Tarif, cum naiba l-o chema, prezident la PSD, s-o umplut saitu’ de postaci pesediști. Ok, știu că e doar unul, zic și eu. Mai ușor, băieți, că oricum nu vă votează nici dracu’, în afară de ăia ai voștri.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  k

  De la coniace si vodci dese, ti se face fatza tot ma rosie si esti tot mai nervos. Dai pe gat un coniac mic, parca-ti mai trece nadufu…da dupa 5 minute iar te-apuca tremuriciu, asa ca REPETIR! (Ca vitaminele nu-s bune de nimic.)

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Culae

  Zilele trecute l-au făcut la televiziunea germana RTL de rahat in cadrul unui reportaj legat de faptul ca pensionari germani aleg Sibiul. Pe masonul asta de Porr l-au filmat din scaunul de la Polisano, realizând un montaj de efect cu niște toalete macabre din spitalul de stat. Ohne Herr Porr, eure Zeit ist vorbei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact