Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibian din Jina prins la furat într-un sat din Alba. Luase 50 de oi

Sibian din Jina prins la furat într-un sat din Alba. Luase 50 de oi

Polițiștii rurali din Sebeș anunță că au reținut ieri două persoane bănuite de comiterea furtului unei turme de oi de la un cetățean din comuna Săsciori. 44 din cele 50 de oi furate au fost recuperate și restituite proprietarului.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii față de un bărbat de 46 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu și față de o femeie de 27 de ani, din comuna Săsciori, bănuiți de comiterea furtului unui număr de 50 de oi, în valoare de 15.000 de lei, din gradina unui cetățean din localitatea Laz, comuna Săsciori.

”Se pare că, în noaptea de 25/26.10.2017, cei doi ar fi profitat de faptul că oile au fost lăsate nesupravegheate, în gradina unei locuințe din Laz, ar fi deschis poarta neasigurată și ar fi condus animalele, pe câmp, până la o stână din comuna Jina”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.
În urma activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să identifice 44 dintre animalele sustrase, acestea fiind preluate de către stăpânul lor.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 9 noiembrie, cei doi bănuiți de comiterea furtului să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Radu

Acum 6 ani

Asta e pana la urma globalizarea, sibian prins la furat in alba, carutas sibian accidentat in tulcea, sibian care face contrabanda cu varza pe la valcea...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, e adevarat, in curând, noi sibienii, vom ajunge o forța ce se va bate de la egal la egal cu China! "Decat" ca, noi vom deveni primul exportator mondial de prostie...
Raspunde

...

Acum 6 ani

Probabil omul a fost convins de campania lui Daea si a ales ... oile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus