X
politie interventie mascati arma ziua politiei (46)

Pedofil prins de Poliție. E acuzat că a făcut sex cu fete de 12 ani

Polițiștii sibieni au prins astăzi un sibian în vârstă de 50 de ani, bănuit că în ultimii trei ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, au identificat și prins un bărbat bănuit că, în perioada 2014 – 2017, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani”, transmit reprezentanții IPJ.

În cursul lunii septembrie 2017, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au obținut date și informații care conduceau la prezumția că un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, ar fi obișnuit să se împrietenească cu familiile nevoiașe ale unor minore din județul Sibiu, și, după ce câștiga încrederea părinților, sibianul lua fetele la domiciliul său unde întreținea raporturi sexuale cu ele.

Ieri, 9 noiembrie, s-a reușit prinderea și reținerea persoanei în cauză, iar astăzi bărbatul a fost prezentat instanței care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, până acum există indicii cu privire la trei victime cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a bărbatului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

foto arhivă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ioan

  Greșit domnule (doamnă) ziarist! Acel acuzat nu se poate numi pedofil, ci hebefil, dacă acele fete erau deja la pubertate. Datorită superficialității și inculturii, există o greșeală (inexactitate) perpetuată peste tot în media, unde toți cei care întrețin acte sexuale cu minori sunt băgați în aceeași oală și numiți impropriu pedofili, indiferent dacă minorii au vârsta de 2 sau 17 ani.

  Știința, îi împarte în trei categorii pe cei cu atracție sexuală spre minori, în funcție de vârsta minorilor: pedofili cei atrași de minorii prepubescenți, hebefili cei atrași de minorii pubescenți și efebofili cei atrași de minorii postpubescenți.
  Pedofilii sunt, după categorisirea științifiică, acei adulți care au atracție sexuală către minorii cu vârste de până la 10 ani (prepubescenți).
  Citez din wikipedia (doar în engleză): “Pedophilia is about the sexual preference toward prepubescent children. It is not to be confused with hebephilia or ephebophilia.”
  ”In popular usage, the word pedophilia is often applied to any sexual interest in children or the act of child sexual abuse. This use conflates the sexual attraction to prepubescent children with the act of child sexual abuse, and fails to distinguish between attraction to prepubescent and pubescent or post-pubescent minors. Researchers recommend that these imprecise uses be avoided because although people who commit child sexual abuse are sometimes pedophiles, child sexual abuse offenders are not pedophiles unless they have a primary or exclusive sexual interest in prepubescent children, and some pedophiles do not molest children.”
  Luați și cultivați-vă, înainte să scrieti:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hebephilia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mara

  Acest profile a obtinut o camera de la Primarie,camera fara conditii minime de comfort si acolo tinea fetele spunand ca sant ale lui.. Primaria cum poate sa acorde asemena locuinte la oameni neverificati fiind in pericol pentru cei care locuiesc in aceeasi curte si la randul lor avand copii?Acest individ isi facea baie in curte ca nu avea WC si baie in camera pe care i-a oferit-o Primaria..INCREDiBIL. Primaria a fost informata dar degeaba .

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  .....

  Daca nu-i pune nimeni lopata in mana sa sape autostrazi vom mai citi de acest animal. Dupa toata porcaria pe care a facut-o o sa-i platim tot noi masa, casa, si paza. La munca cu golanii!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, care fapta ar trebui condamnata cu mai mare vehementa? Pedofilia exercitata cu fetițe de 12 ani, ori zoofilia practicată cu “fetițe” de 80 de anișori?….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact