X
Remus Borza

Cu cât s-a vândut Polisano? Borza: Este o sumă cu două cifre

Avocatul Remus Borza, președintele grupului Polisano, a declarat pentru presa centrală că tranzacția către Medlife este de ordinul zecilor de milioane de euro, fără însă a preciza o cifră clară.

„Preţul total al vânzării este o sumă cu două cifre, care include şi datoriile. După scăderea datoriilor, familia va rămâne cu o sumă de numai o cifră“, a declarat Remus Borza, citat de Capital.

Medlife a cumpărat divizia de servicii medicale a Polisano, adică patru clinici cu laboratoare proprii situate în Bucureşti şi Sibiu, spitalul privat din Sibiu, centrul de fertilizare in vitro şi cea mai mare maternitate privată din Transilvania. Divizia consemnase anul trecut o pierdere netă de aproape un milion de euro la afaceri de 17,6 mil. euro, în timp ce datoriile ajungeau la circa 25 mil. euro.

Iarna trecută, Loredana Vonica a vândut circa 35% din fabrica de medicamente oncologice Polisano Pharmaceuticals din Sibiu grupului feroviar Grampet, deţinut de oamenii de afaceri Gruia Stoica şi Vasile Didilă, şi lui Remus Borza şi asociaţilor săi, Nicoleta Munteanu şi Adrian Munteanu. Recent, acţionarii minoritari au împrumutat circa 7 mil. lei pe care i-au injectat în afacere şi spun că este posibil să îşi majoreze expunerea în cadrul fabricii pentru a suplimenta necesarul de lichidităţi. Cu acest capital, investiţia acestora se ridică la 32 mil. lei, împărţită egal între Grampet şi cei trei avocaţi, informează Capital.ro.

„S-a finalizat investiţia în prima secţie de medicamente oncologice solide, se continuă investiţia la secţia de oncologice injectabile, lucrăm la obţinerea certificatului de Good Manufacturing Practice (GMP), impus de cerinţele Uniunii Europene, pentru prima fabrică de oncologice solide şi estimăm că în februarie – martie 2018 vom începe producţia“, explică Borza.

Vara aceasta familia Vonica a vândut unui investitor sibian și reprezentanţa Toyota din Sibiu.

Dintre activele imobiliare rămase, în acest moment este scos la vânzare și hotelul neterminat din piața Gării.

Citește și:

Proiectul hotelului din fața Gării, la vânzare pentru patru milioane de euro

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ///

  Pacat, mare pacat… Stiu policlinica Polisano de pe vremea cand functiona intr-o viluta cocheta de pe strada Moldoveanu… Bietul doctor Vonica! A pornit la drum cu visuri mari si uite cum s-a sfarsit toul! Mare pacat!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   un sibian - cel original

   Or fi fost visurile mari dar bietul doctor in ce a intrat … capul l-a costat…
   In aceasta tara nu poti face afaceri “de milioane” fara sa intri in mizerii. Si apoi daca intri si nu joci cum se canta esti eliminat. Simplu!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PoliceSano

  Poate se sesizeaza si DNA-ul despre cum a ajuns Borza si sleahta lui sa detina Polisano pe filiera de santaj pesedista. Dupa care sa o duca spre faliment si sa o vanda pe o nimica toata ca sa-si imparta ei banii intre ei. Doar poate…

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ely

  Unde sunt toti acei profitori ai domnului doctor Vonica?Unde sunt angajatii de prim rang care au avut salariile(la un moment dat) dintre cele mai mari si care au avut parte de tot respectul domnului doctor?Cati dintre ei pot sa spuna ca au fost nedreptatiti ,ca nu au primit salariul la timp sau li s-a vorbit pe un ton autoritar.Dimpotriva.Insa aceste lucruri se uita rapid si cei care au avut parte de aceste privilegii au carmit rapid spre cei care au ajuns sa ruineze si sa-si bata joc de toata munca celui mai redutabil om al Sibiului.Da!A fost si ramane un om de onoare si pentru care ar merita sa-i purtam respectul cuvenit.Doar atat!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   f

   Daca-i asa, de ce s-a sinucis? De ce “doamna” – azi consolata – a fost arestata? De ce s-a afirmat in media ca au luat medicamentele de la gura cancerosilor muribunzi? chiar de geaba? Hmmmmm….

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    ely

    Raspund lui “f”
    In primul rand n-am inteles de ce ai scris cu ghilimele cuvantul doamna cand firesc,normal si de bun simt ar fi fost sa nu uiti ca vorbesti despre sotia fostului doctor Vonica ,o doamna in adevaratul sens al cuvantului ,o familie model care este judecata de tot neavenitii pe niste chestiuni de care dumneata habar nu ai .Firesc ar fi sa cugeti mai mult si sa-ti ceri scuzele de rigoare.

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

     f

     Atat timp cat a facut “doamna” parnaie, saltata de mascati iar sotul s-a sinucis, presat de anchete penale de maxima gravitate pentru el si acolitii lui din Polisano si nu numai, pentru mine nu e o doamna catusi de putin, ci doar o persoana extrem de dubioasa, periculoasa la maximum.

     Scuze sa-si ceara aia care au probleme penale uriase, aia de-au facut bulau pentru acuzatii grave ale organelor statului, nicidecum eu, care-n viata mea n-am furat nici un ban macar.

     Asa ca lasa gargara, cuvintele mari fara putinta de a fi dovedite (“familie model” si alte pupuri in k…). Fiecare avem un cap pe umeri si propriile opinii, semnificativ mai justificate decat vorbele tale goale.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Petru

   Asa e, tre’ respectata doamna, da si domnu’ de s-o sinucis (de ce-o fi facut-o, era nevinovat). La fel si doamna Karabula, impreuna cu distinsul ei sot, domnu’ doctor in stiintze Karabula (acum bibliotecar la Academia Bulache), alt mare investitor si om de stiintz (nu nascut, ci facut de profesorul Oprean, acum pensionar), care a ajutat orasul. O alta famiglie model. La fel, doamna si domnu’ Clamparu, o minunata famiglie si ea. RESPECT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact