X
targ-craciun-5

Cine cântă în deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Mare

Organizatorii Târgului de Crăciun din Piața Mare a anunțat oficial invitații care vor concerta la inaugurare, vineri, de la ora 17:00.

”Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun din Sibiu 2017 va fi una cu lumina și muzică – așa cum ne-am obișnuit an de an. Anul acesta, vor urca pe scenă celebrul naist Radu Nechifor, împreună cu formația sa, iar Ozana Barabancea va fi invitatul special. Împreună vor parcurge un repertoriu vast, cu tema de Sărbători, care va crea o atmosfera caldă și plăcută.

Așa cum în anul 2007, primul an în care Sibiul a găzduit Târgul de Crăciun, acesta a fost inaugurat de maestrul Gheorghe Zamfir, așa dorim să punem bazele unei tradiții de inaugurare a acestui eveniment tradițional cu un concert de nai”, au anunțat organizatorii.

Conform tradiției, vineri va fi aprins și iluminatul festiv din Piața Mare.

radu nechifor

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ozeneul de la Balaceanca

  Cu aceasta balena esuata a show-biz-ului romanesc, nulitate promovata pentru machiajul grotesc si pentru vulgaritatea care face antiteza cu acul chinuit al cantarului, deschiderea Targului de Craciun, va fi un fiasco.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  S

  Numai vb prostii daca va place sa stati in casa este problema dv .
  Nu sa va lua-ti X sau Y .
  Va fi foarte frumos , daca doriti sa stati inchisi in casa este problema voastra . Nu va mai lua-ti de cintareti .Mai ales ca doamna Ozana arata foarte bine mai ales ca a slabit foarte mult . Sau sunt niste invidioase pe aici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact