X
tyler laser csu sibiu

CSU Sibiu – Cel mai bun marcator a fost operat cu succes

Baschetbalistul BC CSU Sibiu, Tyler Laser, a fost supus astăzi unei intervenții chirugicale, iar de mâine va începe recuperarea.

Medicii au decis că operația este necesară după ce, în urma unor investigații amănunțite, i-au fost identificate mai multe formațiuni de tipul unor depozite calcice, la cotul drept.

„Sunt fericit că mi-au fost scoase acele depozite calcice de la cot. Mulțumesc lui Dumnezeu că totul a decurs bine și că avem această pauză de 3 săptămâni. Le mulțumesc celor din Club pentru bunăvoința de a mă ajuta să rezolv această problemă, dar și fanilor CSU pentru sprijin. Sunt recunoscător tuturor, dar și familiei și prietenilor care s-au rugat pentru mine. Abia aștept să mă recuperez complet și să pot reveni pe parchet, în culorile CSU”, a declarat Tyler Laser.

Baschetbalistul BC CSU Sibiu va începe de mâine un amplu program de recuperare și, în funcție de modul în care va decurge acesta, va reveni la antrenamente alături de echipă.

Foto credit: totalbaschet.ro/ Ana-Maria Mătușoiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact