X
21433234_1517251504998557_5206001439776552008_n

Picii de la Interstar dau piept cu Tottenham și Hertha

Grupa de juniori născuți în anul 2006 a clubului sibian Interstar se pregătește de un nou turneu internațional de calibru. La mijlocul acestei săptămâni, picii pregătiți de Daniel Murașan vor participa la un turneu ce va avea loc în Cehia. În 16 noiembrie, tinerii fotbaliști vor da piept cu echipa omonimă a clubului Slavia Praga iar pe 17 noiembrie cu juniorii echipei FK Usti. Apoi, pe 18 noiembrie, tinerii fotbaliști se mută în Germania, la Berlin, unde vor juca în cadrul unui alt turneu ce le va aduce ca adversare grupele de juniori ale echipelor Hertha Berlin, Hamburg SV, Hannover 96 și Tottenham Hotspur. “Suntem încântați că avem posibilitatea de a juca contra unor cluburi cu renume în fotbalul mondial. Categoric că va fi deosebit de greu, dar nu imposibil. Mergem cu gândul de a arăta că Sibiul dispune de talente. Mă bucur că putem lua contact cu stilul și mentalitatea fotbalului european. Copiii au numai de învățat din acest turneu.

Își doresc să joace astfel de meciuri. Multumesc colegilor de la club, părinților jucătorilor și sponsorilor care au făcut posibilă participarea la acest turneu pentru sprijinul acordat”, spune Daniel Murașan, antrenorul grupei 2006. Interstar nu este la primul turneu de calibru alături de echipe de top din europa. În septembrie, echipa pregătită de Caius Băra a participat la Albim Cup, în Cehia, alături de Liverpool, FC Nurenberg, Hertha Berlin, Sparta Praga, Dinamo Dresda sau Karpaty Lvov. Delegația Sibiului la cele două turnee din luna noiembrie e formată din Daniel Murașan antrenor, Mircea Soare antrenor secund și lotul de jucători format din: Iustin Chirilă, Dennis Berta (portari), Darius Stroia, Sebastian Duțu, Valentin Drăghescu, Luca Stănese, Darius Cosma, Robert Gliga, Ianis Gândila, Casian Soare, Vicențiu Vlad, Florin Mihăilă, Andreas Birbic, Vlad Cărpinișan, Ștefan Veștemean (jucători de câmp)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact