X
padure taiata aciliu lemne copaci (16) (Copy)

Scutul pădurii. Trei bărbați amendați cu câte 5 000 de lei  pentru transport ilegal de lemne

Polițiștii sibieni au depistat sâmbătă, 11 noiembrie, trei persoane care transportau material lemnos fără documente legale de proveniență, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.
Astfel, în jurul orei 14,00, în localitatea Arpașu de Jos, un localnic în vârstă de 21 de ani transporta cu ajutorul unui atelaj hipo cantitatea de 1,5 m3 lemn de foc.
În jurul orei 18,00, pe DJ 106 Sibiu – Agnita, un sibian în vârstă de 23 de ani transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1,4 m3 lemn de foc.
Iar, în jurul orei 20,00, în aceeași zi, în localitatea Șeica Mare, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din loc. Loamneș, aflat la volanul unei autoutilitare cu care transporta aproximativ 2 m3 lemn de foc.
Cei trei au fost sancționați contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos, esență fag și salcâm, a fost confiscat și predat ocoalelor silvice zonale.

foto arhivă

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cisnadian

  Catre domnii ziaristi.

  In ultimul tim tot puneti astfel de articole cu cetateni prinsi ca transporta cateva crengi din padure, de cele mai multe ori lemne pana in 3mc.

  De ce nu faceti un reportaj cu punctele de unde lumea isi poate cumpara lemn de foc la un pret corect, fara sa apeleze la samasari de lemne care nu dau acte, la oameni care fura din padure, la padurari care aduc din padure sa faca si ei un ciubuc.

  In Sibiu, Cisnadie, Medias, Talmaciu, sunt multe case care se incalzesc cu lemne, fie in sobe fie in centrale.

  Cred ca ar fi util un astfel de articol. Ce ziceti?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bzz

  Bai ziaristi de cacao!!!!
  Astia sunt gateje. Daca aveti coaie de ce nu faceti o ancheta /articol in care sa demascati marile furturi de lemn? De ce nu demascati marile defrisari? Va spun eu de ce. Asta este nivelul vostru, sunteti la nivelul de vreascuri/ gateje = mici/superficiali. Asteptati sa se beseasca unul ca sa faceti apoi un articol in care sa spuneti ca de fapt s-a cacat pe el.
  Bravo!!!!
  P.S. Pun pariu ca o sa cenzurati comentariul

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact