X
usr pnl turcan barna

PNL şi USR vor iniţia moțiune de cenzură împotriva guvernului Tudose

PNL şi USR au anunțat astăzi că vor iniţia împreună moţiunea de cenzură împotriva guvernului Tudose, a declarat, marţi, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan. Liderului grupului PNL de la Camera Deputaților a declarat că PNL va purta discuţii cu UDMR, PMP, minorităţile naţionale şi parlamentarii neafiliaţi. “Această moţiune este un gest de responsabilitate şi oricine spune că este inutilă şi că nu-şi atinge scopul greşeşte profund pentru că România prosperă trebuie să fie o Românie democratică în care Opoziţia, atunci când sesizează derapaje uriaşe ale celor de la guvernare, are ca instrument o moţiune de cenzură, ori această guvernare a ratat în mai puţin de un an de zile orice promisiune din campania electorală şi din programul de guvernare, mai mult decât atât şi-a dat jos propriul guvern. Este dispusă oricând, aşa cum am văzut, să-şi zboare şi al doilea guvern”, spus Turcan, citată de Mediafax.

Deputatul USR, Dan Barna, a declarat că USR şi PNL lucrează la un text comun al moţiunii de cenzură. “Susţinem această moţiune de cenzură. (…) Timp de un an de zile această guvernare coruptă şi toxică nu a făcut altceva decât să încerce să strâmbe legile României, pentru că în situaţia aceasta suntem şi am văzut mesajul cetăţenilor, pentru a rezolva probleme punctuale, probleme de clică ale actualei majorităţi PSD-ALDE şi atunci o moţiune de cenzură este în mod evident instrumentul democratic şi instrumentul parlamentar pe care îl avem la dispoziţie şi pe care îl susţinem cu toată tăria pentru a oferi cetăţenilor alternativa unei guvernări normale care să se refere la ceea ce înseamnă guvernarea unui stat”, a declarat Dan Barna.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Albastru

  Da, trebuie sa facem tot ce este omenește posibil sa ieșim din coșmarul asta creat de cei mai egoiști si mai indiferenti dintre politicienii tării.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  motiunea ca motiune
  da sa o faca ebista,basista,blonda si turcana?
  pe vremea pdl nu ar fi plecat din functii nici cu forcespsul
  asa ca LIBERALI adevarati faceti ce trebuie

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gyuntar dela Ooy

  No-ape, de initziat poa’ s-o initzieza or’shcine, toata chestia-i sa shi adune numaru’ de semnaturi necesar pentru depunere ca, de respins, nu ma-ndoi c-o vor respinje!….

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact