Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Cifrele unei pasiuni: 231.700 de exemplare, 2.816 de pagini, 1.900 kg de hârtie. Revista CSU Fans

Cifrele unei pasiuni: 231.700 de exemplare, 2.816 de pagini, 1.900 kg de hârtie. Revista CSU Fans

Acum 11 ani apărea primul număr al revistei CSU Fans, a susținătorilor baschetului în general, și ai celor care sperau ca CSU Sibiu să mai aducă în Sibiu încă un titlu de campion. 40 de sibieni au consumat aproape 2000 de kg de hârtie, au scris aproape 3000 de pagini și au tipărit peste 230 de mii de exemplare. Titlul nu a venit încă, însă comunitatea a câștigat  un motiv de comuniune. ”Nu eram cunoscut ca fan al baschetului, nu aveam legătură cu nimeni din vechea gardă de suporteri, dar voiam să fac ceva nou. De la o simplă dorinţă şi o iniţiativă modestă, s-a ajuns ca tocmai un forum al suporterilor să dea naştere la ceea ce noi şi întreaga Românie cunoaşte acum drept Asociaţia “Al 6-lea jucător”, asociaţie care a reuşit pe parcursul a 10 ani de zile să realizeze mai mult decât probabil visa cineva – un record mondial, promovarea baschetului în şcoli şi, bineînteles, această revistă pe care o răsfoim acum”, povestește unul din inițiatorii proiectului, Tudor Șt. Popa.

Primul număr al revistei a apărut la data de 7 octombrie 2006 și de atunci apare neîntrerupt în perioada octombrie-mai, la fiecare meci al echipei CSU Sibiu din Sala Transilvania (meciuri din Liga Națională, Turnee Finale ale Cupei României, cu ocazia partidelor disputate de echipa națională de baschet masculin sau diferite evenimente sportive organizate în colaborare cu Federația Romana de Baschet (All Star Game).

Revista este susținută financiar de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunității.

 

Toate revistele se regasesc aici

 

Cifrele CSU Fans Magazin:

 

Număr de reviste apărute: 172

Număr de exemplare distribuite: 231.700

Număr de pagini tipărite (unice): 2816

Ore petrecute la realizarea revistelor: peste 6.300

Interviuri jucători/oficiali CSU Sibiu: 189

Interviuri jucători/oficialu non-CSU Sibiu: 167

Articole NBA & Cupele Europene: 135

Fotografii: peste 1.700

Cantitate de hârtie folosită: peste 1900 de kg

Colaboratori direcți ai revistei: 47, din care 40 din Sibiu, doi din Oradea și cinci din București.

 credit foto: Adrian Bugariu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus