Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Degustare gratuită de mâncare tradițională din carne de oaie. "Alege oaia" vine la Sibiu

Degustare gratuită de mâncare tradițională din carne de oaie.

Campania naţională de informare şi promovare ’’Alege oaia’’ ajunge pe 18 şi 19 noiembrie 2017 la Sibiu, anunță Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Sibiu.

Deschiderea evenimentului va avea loc la Shopping City Sibiu, în zona intrării hypermarketului Auchan sâmbătă, și se va desfășura în 18 si 19 noiembrie 2017, întreorele 11,30 și 17,00 . În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea degusta, gratuit, mâncăruri tradiţionale din carne de oaie.

"Obiectivul final al campaniei îl constituie păstrarea tradiţiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creşterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine şi înfiinţarea la nivel naţional, a unei pieţe de Gross, iar la nivel judeţean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii şi produselor din carne de oaie", se arată într-un comunicat de presă.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silvian Somfalean

Acum 6 ani

Va rugam sa nu insistati pe langa hipsterii sorosisti, se stie ca ei servesc numai broccoli si telina!
Raspunde

!

Acum 6 ani

Dar voi comunistii jegosi mancati numai rahatul lui Dragnea, asa-i ?
Raspunde

Cornel

Acum 6 ani

Consider ca e nepotrivita organizarea acestul eveniment in Postul Craciunului.
Raspunde

R

Acum 6 ani

Este dezlegare la Oaie
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Floricica Dansatoarea

Acum 6 ani

SA TRAIASCA OAIAAAA, CĂ E CEA MA-I BUNĂ IN CEAON, RALUCA TURCAN MĂTAAAA E CU CRATIMĂĂĂĂ, TU SA NE MANANCI MELU CU O NARĂĂ. HUOOOOO VANZATORILOR DE NE-AM, DRACNEEEA E TATICU NOSTRUU EL NE APARĂ DE SĂRĂCIEEEE. DIMPARTEA MEA FLORICICA DANSATOAREA PA-CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Raspunde

Asociatia Oltenilor din Sibiu

Acum 6 ani

Marile evenimente culturale din Sibiu, cel mai civilizat si bogat oras european! Degustari de oaie si ciorba de burta! Penibil! Cultura manelelor si a grohaielilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus