X
AFIS A FOST DOAR UN VIS CC X3

Teatru in Selimbar „A fost doar un vis”

Locuitorii comunei Selimbar sunt invitati din nou  la teatru joi 16.11, de la ora 19.00 , de data aceasta intr-o locatie neconventionala – cafeneaua Unimat. „ A fost doar un vis ” – al doilea spectacol din cadrul Stagiunii de muzica si teatru Selimbar – un one-woman show cu Andrada Grosu , este cea mai veche productie Bis Teatru, fiind jucat de nenumarate ori pe scene din toata tara.

Actrita a crescut odată cu spectacolul. Cu un zâmbet și o respirație adâncă ea ne poartă cu dezinvoltură într-un carusel al vârstelor personajului.  Vom recunoaşte anii ’80, prezenţele copilăriei, dramele inerente, despărţirile de cei dragi, păşirea către bătrâneţe.

Spectatorii vor fi purtati de-a lungul unei vieti de catre Andrada Grosu, o actrita lipsita de manierisme, in cadrul unui spectacol profund uman, bazat pe un text contemporan. Reprezentatia va avea loc la cafeneaua Unimat din Selimbar, de la ora 19.00, joi, 16 noiembrie si este cofinantat de Primaria Comunei Selimbar. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact