Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Primăria Mediaș anunță deschiderea patinoarului din centrul orașului

Primăria Mediaș anunță deschiderea patinoarului din centrul orașului

Ziua de cinci decembrie va fi un moment de bucurie pentru medieșeni. Primăria tocmai a anunțat că se va deschide patinoar. Acesta va fi amenajat, ca în fiecare an, în Piața Regele Ferdinand I, în zona Centrului Cultural Casa Schuller.

„Patinoarul va avea o suprafață de 600 de metri pătrați și va fi amenajat sub o cupolă luminoasă, iar pe toată perioada de funcționare, medieșenii de toate vârstele vor fi așteptați cu multe surprize pregătite de către organizatori”, anunță reprezentanții Primăriei.

Prețul unui bilet de intrare, pentru fiecare sesiune de 90 de minute este de 12 lei pentru adulți, respectiv 6 lei pentru copii, iar închiriatul patinelor va costa 10 lei. În funcție de condițiile meteo, patinoarul va fi menținut deschis până la sfârșitul lunii februarie 2018.

În județul Sibiu, în această iarnă se va mai putea patina, în afară de Mediaș într-o singură localitate. Despre acest lucru, Turnul Sfatului a scris aici. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ionut Vl

Acum 6 ani

Lasa-ti ca patinez eu cu masina ca am tractiune spate la cum se face dezapezirea la voi aici..sper sa putem oprii pe la treceri noi astia m-ai nervosi ahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus