Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

A produs o tamponare și a fugit pentru că nu avea permis

A produs o tamponare și a fugit pentru că nu avea permis

Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus autoturismul pe strada Mândra, din localitatea Slimnic și, pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de întoarcere, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un sibian în vârstă de 36 de ani. Tamponarea s-a produs ieri, 17 noiembrie, în jurul orei 17,00, iar în urma impactului au rezultat doar pagube materiale, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Imediat după producerea tamponării, șoferul autoturismului și pasagerul care îl însoțea au fugit de la locul evenimentului.

Pe parcursul cercetărilor, șoferul a revenit la sediul poliției din Slimnic declarând că se face vinovat de producerea evenimentului și că a fugit întrucât nu deține permis de conducere. Verificările polițiștilor au confirmat aceste aspecte astfel încât, pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Asociatia Oltenilor din Sibiu

Acum 6 ani

Sibian 100% ahahahaha
Raspunde

Un sibian

Acum 6 ani

De parca la voi nu se intampla la fel!! Aaa, scuze, am uitat ca voi aveti cazane dar nu aveti bani de benzina nici macar sa porniti motoru!! Ciocu mic, bai saracie!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus