Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Din cauza vitezei, au intrat într-un cap de pod. Doi tineri au ajuns la spital

Din cauza vitezei, au intrat într-un cap de pod. Doi tineri au ajuns la spital

În data de 17 noiembrie, în jurul orei 23,15, în localitatea Poplaca, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Avrig, a condus autoturismul pe strada Principală spre Orlat și, pe un sector de drum în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Potrivit polițiștilor, în urma impactului, conducătorul auto și pasagerul din dreapta față, în vârstă de 18 ani, din Șelimbăr, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean Sibiu, unde au rămas internați. În continuare, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, pana la 35 de ani, putoii, n-ar trebui sa conducă decat triciclete! Si nici traficul local n-ar mai fi atat de aglomerat....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus