Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Urmărit național pentru furt, prins de polițiștii sibieni

Urmărit național pentru furt, prins de polițiștii sibieni

Un tânăr de 19 ani, din județul Alba, urmărit național pentru furt a fost prins azi noapte de polițiști, în Miercurea Sibiului.

"În data de 18 noiembrie, în jurul orei 00,30, pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în județul Alba, față de care, în data de 26 octombrie a.c., Tribunalul Alba a aplicat măsura arestului la domiciliu, persoana în cauză fiind cercetată pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. Tânărul a fost predat polițiștilor Inspectoratului Județean de Poliție Alba pentru aplicarea măsurilor legale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, dupa cum, lesne-i de constatat, singurele evenimente demne de-a fi menționate, pe "ulița" noastra sunt decat accidente si furăciuni....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus