Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Foto. Prinţul William şi Prinţul Harry vor juca în noul film Star Wars: The Last Jedi

Foto. Prinţul William şi Prinţul Harry vor juca în noul film Star Wars: The Last Jedi

Prinţul William şi Prinţul Harry vor juca în noul film Star Wars: The Last Jedi alături de actorul Tom Hardy şi de artistul britanic Gary Barlow, scrie ONE, citat de Mediafax.

Moştenitorii casei regale vor juca în Star Wars: The Last Jedi, interpretând rolurile Stormtroopers, alături de Tom Hardy şi artistul britanic Gary Barlow. Ştirea a fost confirmată de John Boyega, cel care îl interpretează pe Finn, pentru The Hollywood Reporter.

williambb8.jpg.size-custom-crop.1086x0

William şi Harry au fost prezenţi în luna august pe platourile de filmare de la Pinewood Studios, de lângă Londra, când i-au întâlnit pe membrii echipei, inclusiv pe Mark Hamill, Daisy Ridley şi Boyega.

harrywookkie.jpg.size-custom-crop.1086x0

Toţi vor purta costume şi măşti, fiind astfel remarcaţi doar după voce. Filmul Star Wars: The Last Jedi va avea premiera pe 15 decembrie.

_98802056_boyega2_getty

foto 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus