Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Wizz Air e dispusă să preia zborurile Tarom după falimentul companiei

Wizz Air e dispusă să preia zborurile Tarom după falimentul companiei

Compania low-cost maghiară Wizz Air va prelua zborurile companie aeriene naționale Tarom, dacă aceasta va da faliment, a anunțat Owain Jones, chief corporate officer în cadrul Wizz Air. "Suntem întotdeauna pregătiți pentru acest scenariu. Tarom devine din ce în ce mai mică, iar Wizz Air din ce în ce mai mare. Și Blue Air crește, dar noi suntem cea mai mare companie din România. Avem o rețea extinsă de rute pe care le acoperim, iar dacă ar trebui, suntem pregătiți pentru o astfel de eventualitate", a declarat într-un interviu telefonic pentru Economica.net, Owain Jones, chief corporate officer în cadrul Wizz Air.

2017 va fi al zecelea an de pierderi pentru compania Tarom.  Liliana Dragne, cea care luna trecută a fost numită director general interimar, şi-a săptămâna trecută demisia, iar Consiliul de Administraţie va numi al cincilea director la Tarom din acest an.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a aniversat în luna august un an de la deschiderea bazei sale din Sibiu, precum şi mai mult de un sfert de milion de pasageri transportaţi din şi spre Sibiu în ultimele 12 luni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sergiu Calinesti VL

Acum 6 ani

Ungaria vrea sa n-e ia Ardealul nostru sfant si isi bate joc de orice e romanesc! Taromul nu va fi niciodata al ungurilor! Romania tara ortodoxa!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Brian

Acum 6 ani

Trepanatule. Dacă știi ce înseamnă caută în DEX.
Raspunde

McD

Acum 6 ani

Bine zis...va fi al nimanui...adica pe nicaieri... pana va disparea complet. Asa au patit si germanii de la AirBerlin...dar totusi au vandut cand au mai avut ceva...la noi se vinde totul pe 1€
Raspunde

idgaf

Acum 6 ani

@Alin Bratu: cred ca e cazul sa schimbi tastatura. Lipsesc litere in articol, si chiar cuvinte.(ex: zborurile companie..., şi-a săptămâna trecută demisia).
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, știti cumva, UDMR face si el parte dintre acționarii companiei in cauza, căruia n-o sa-i spunem numele ca nu vrem sa-i facem reclama gratuită ?....
Raspunde

Teo

Acum 6 ani

O companie in care nepotismul e in floare,care e capusata de firme ale potentatilor politici nu va fi rentabila in veci.Pentru a se mai salva ceva,restructurarea trebuie sa plece de la zero si sa terminam cu populisme gratuite, ca vin ungurii si iau Ardealul.Cu banii bagati in aceasta gaura neagra, se pot face alte lucruri utile pentru populatie,cu conditia sa nu fie subtilizati de cei aflati la putere.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Poate ca ungurii ar lua Ardealul inpoi, da fara populatie. Asa ca, nici o sansa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus