X
aeroport wizz air (60) (Copy)

Wizz Air e dispusă să preia zborurile Tarom după falimentul companiei

Compania low-cost maghiară Wizz Air va prelua zborurile companie aeriene naționale Tarom, dacă aceasta va da faliment, a anunțat Owain Jones, chief corporate officer în cadrul Wizz Air. “Suntem întotdeauna pregătiți pentru acest scenariu. Tarom devine din ce în ce mai mică, iar Wizz Air din ce în ce mai mare. Și Blue Air crește, dar noi suntem cea mai mare companie din România. Avem o rețea extinsă de rute pe care le acoperim, iar dacă ar trebui, suntem pregătiți pentru o astfel de eventualitate”, a declarat într-un interviu telefonic pentru Economica.net, Owain Jones, chief corporate officer în cadrul Wizz Air.

2017 va fi al zecelea an de pierderi pentru compania Tarom.  Liliana Dragne, cea care luna trecută a fost numită director general interimar, şi-a săptămâna trecută demisia, iar Consiliul de Administraţie va numi al cincilea director la Tarom din acest an.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a aniversat în luna august un an de la deschiderea bazei sale din Sibiu, precum şi mai mult de un sfert de milion de pasageri transportaţi din şi spre Sibiu în ultimele 12 luni.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sergiu Calinesti VL

  Ungaria vrea sa n-e ia Ardealul nostru sfant si isi bate joc de orice e romanesc! Taromul nu va fi niciodata al ungurilor! Romania tara ortodoxa!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Bine zis…va fi al nimanui…adica pe nicaieri… pana va disparea complet. Asa au patit si germanii de la AirBerlin…dar totusi au vandut cand au mai avut ceva…la noi se vinde totul pe 1€

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  idgaf

  @Alin Bratu: cred ca e cazul sa schimbi tastatura. Lipsesc litere in articol, si chiar cuvinte.(ex: zborurile companie…, şi-a săptămâna trecută demisia).

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, știti cumva, UDMR face si el parte dintre acționarii companiei in cauza, căruia n-o sa-i spunem numele ca nu vrem sa-i facem reclama gratuită ?….

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Teo

  O companie in care nepotismul e in floare,care e capusata de firme ale potentatilor politici nu va fi rentabila in veci.Pentru a se mai salva ceva,restructurarea trebuie sa plece de la zero si sa terminam cu populisme gratuite, ca vin ungurii si iau Ardealul.Cu banii bagati in aceasta gaura neagra, se pot face alte lucruri utile pentru populatie,cu conditia sa nu fie subtilizati de cei aflati la putere.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact