X
foto PSD Sibiu

DNA vrea sechestru în Dosarul Tel Drum

DNA vrea să se asigure că prejudiciul din dosarul Tel Drum, în care este urmărit penal şi Liviu Dragnea, poate fi recuperat în cazul în care acuzaţiile vor fi confirmate şi pedepsite de judecători, anunță Digi24. Potrivit unor informaţii citate de acest post de televiziune, procurorii vor impune sechestru în acest dosar, în care prejudiciul estimat până în acest moment este de 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei.

Liviu Dragnea este acuzat pentru fapte comise pe vremea când conducea CJ Teleorman, de constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

În același dosar sunt urmăriți penal doi apropiați ai lui Dragnea, Marian Fișcuci și Petre Pitiș. Despre primul, anchetatorii spun că este „acționar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA” și îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat. Dragnea a negat aceste acuzații.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

10 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Veronica Bungarzan

  Cata nedreptate!!! Poporul roman a votat PSD, programul de guvernare vital pentru tara noastra asuprita de multinationale si straini! Poporul nu a votat procurori si sorosisti!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  *****

  Silvian Somfalean si Veronica Bungarzan, cand venim la o nunta la voastra? :)) ca va potriviti de minune! Sunteti cuplu perfect pt Tara asta! Cuplu Pic si Poc la fel cum e Dragnea cu Tariceanu. Cat de cretin sa fii sa il pupi atata in … pe Dragnea dupa ce a furat 21 mil si cat rau a facut de cand e la putere (Robor 2,16, curent si gaz majorate cu 20 %, si va urma alta majorare, fructe-legume scumpe, euro 4,65). Veronica daca nu erau multinationalele suflai in … ca nu avea Dragnea si Guvernu lui penal sa iti dea ajutor social.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  h

  Iubitii mei troli, Silvian Somfalean si Veronica Bungarzan,
  Ceausescu se invarte in mormant ca nu v-a avut langa el in ‘89 (sau v-a avut ???). Cu voi alaturi nu mai fugea (MULT IUBITUL CONDUCATOR, GENIUL DIN CARPATI etc…) cu elicoperul.
  Voi chiar sunteti bine spalati pe creier.
  PS: Sa nu uitati: ”Halatul , halatul, cât e halatul?”. Acolo e locul vostru – la spitalul de nebuni.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Profesor O. Goga

  Sibieni plini de voi, forme fara fond, campioni ai civilizatiei de Kontiki, obisnuiti-va cu gandul ca exista oameni iubitori de tara, adevarati patrioti, care au alte optiuni politice decat voi, cei care rezistati pe banii nostri!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  si batut si furat....

  Oare cate spitale, scoli, km. de drumuri s-ar fi putut face din banii furati de acest hot? Investitii de care ar fi beneficiat romanii adevarati….

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ioana

  Dragii mei,Dragnea este hot.Sigur ca a furat.Nul mai pupati atit.InTeleorman si copiii de tata stiu ca tel-drum e firma lui.A distrus un judet,urmeaza tara.Nu vreti multinationale duceti-va in Teleorman. Acolo a

  pus dragnea pe butuci tot.Inclusiv firmele romanesti

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact