X
23754657_358024927942736_3913311699742684966_n

Premiul de o mie de euro a fost adjudecat. Sibiul va avea un nou ”brad” de Crăciun

Arhitectul Alexandru Vladovici a fost desemnat câștigător al concursului de amenajare a fântânii arteziene de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu într-un simbol al Crăciunului. Proiectul arhitectului va putea fi văzut din 1 decembrie.

„Orășelul Fermecat” este denumirea mini-târgului de Crăciun, care se va organiza în luna decembrie, în piațeta “de la telefoane”, de pe str. Nicolae Bălcescu din Sibiu. Orășelul din oraș va avea și un brad de Crăciun, iaar organizatorii au propus ca fântâna arteziană de acolo să fie împodobită după sugestii venite din partea sibienilor, cel mai bun proiect urmând să fie premiat cu o mie de euro.

Orășelul Fermecat este un mini-târg de Crăciun organizat de către Asociația Art Point și co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, piațeta “de la telefoane” de pe str. Nicolae Bălcescu, va fi amenajată temporar întocmai ca un mini-orăşel pentru copii, pe două laturi ale fântânii arteziene de aici fiind amplasate căsuţe realizate în cel mai mic detaliu pentru a replica clădirile sibiene. Aceste căsuţe, alături de celelalte decoraţii, te transferă într-un spaţiu de basm, specific sărbătorilor.

Mini-căsuţele vor adăposti pe întreaga perioadă a lunii decembrie un mic târg cu diverse produse care mai de care mai atractive: jucării de lemn pentru copii, produse specifice iernii, globuri şi decoraţiuni de Crăciun, dulciuri şi bunătăţi tradiţionale, produse vestimentare de sezon și altele.

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact