Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Patru copii și doi adulți sunt răniți într-un accident pe Dealul Dăii

Patru copii și doi adulți sunt răniți într-un accident pe Dealul Dăii

Patru copii și doi adulți sunt răniți în urma unui accident petrecut joi dimineață, cu puțin înainte de ora opt. Potrivit polițiștilor, două mașini sunt implicate în accident. Din primele informații, cauza probabilă este viteza neadaptată a unui conducător auto care se deplasa spre Sibiu. Acesta a derapat și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar din sens opus.

accident dealul daii (1)

La locul accidentului intervine un echipaj SMURD și autospeciala pentru trasnport victime multiple a ISU Sibiu. Cele șase victime sunt conștiente, neîncarcerate și au fost evaluate medical la fața locului, apoi au fost transportate la spital, cu policontuzii, traumatisme și escoriații. Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

foto Info Trafic Sibiu foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

EU

Acum 6 ani

Ionut-VL - did it again cu greselile clasice - in conditiile in care cu orice oltean discuti iti va spune ca ei vorbesc cel mai bine din punct de vedere gramatical. Cred ca de cand se nasc li se insufla aceasta chestie
Raspunde

...

Acum 6 ani

cica 11 opinii. sunt "decat" 3
Raspunde

...

Acum 6 ani

au ramas doua
Raspunde

gicu

Acum 6 ani

Ionut-VL- este un sibian, frustrat de viata lui de ratat, singura preocupare care il mai inveseleste, este sa instige la "ura" intre sibieni si olteni.
Raspunde

SS

Acum 6 ani

k
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus