Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

VIDEO Cum îi întâmpină paznicul unei școli din București pe elevi

VIDEO Cum îi întâmpină paznicul unei școli din București pe elevi

Un videoclip postat pe facebook de părintele unui elev la o școală din București a devenit viral. În imagini apare paznicul școlii, întâmpinându-i pe copii la intrare.

Videoclipul a fost postat de Alexandru Săndulescu în urmă cu două zile și a fost văzut până acum de aproape 2 milioane de ori. „Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii în fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!”, a scris utilizatorul, pe Facebook.

Paznicul salută fiecare copil în parte, iar atunci când are timp, le adresează și câteva cuvinte celor mici. „Bine ai venit, domnișoară!”, îi spune unei micuțe, în timp ce altora le reamintește evenimentele din ziua respectivă. La un momentdat, se apleacă și îi aranjează căciula unuia dintre copii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Elefterian Gornescu

Acum 6 ani

Pedobear alert!
Raspunde

mosu

Acum 6 ani

Toata consideratie pentru omul asta care stie ce-i omenia !
Raspunde

idgaf

Acum 6 ani

ce fain sa iti incepi ziua asa...foarte tare omu'
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus