Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

VIDEO Nu a păstrat distanța față de mașina din față și a ajuns într-un stâlp

VIDEO Nu a păstrat distanța față de mașina din față și a ajuns într-un stâlp

Șoferul unui autoturism Skoda Fabia, înmatriculat în județul Dâmbovița, este responsabil de rănirea altor două persoane, după ce mașina pe care o conducea s-a împlântat în stâlpul unui indicator rutier.

Autoaccidentarea a avut loc imediat după prânzul zilei de miercuri în zona podului de cale ferată dintre Tălmaciu și sensul giratoriu de la Veștem. Șoferul de 29 de ani se deplasa înspre Sibiu, fără a păstra o distanță confortabilă față de mașina din fața sa. Pentru a evita coliziunea cu aceasta, șoferul a virat brusc la dreapta, mașina condusă de el intrând în coliziune cu un stâlp. Reprezentanții Poliției raportează faptul că în urma impactului au fost răniți șoferul și alte două persoane.

Sursa foto și video: InfoTrafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

B

Acum 6 ani

Pe manele...
Raspunde

B

Acum 6 ani

Pe bune, se mai asculta manele?
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Melodia respectiva nu e chiar o manea...e un remix dupa o melodie aromână...originalul il canta Stelu Enache...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus