Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Aeronews: Wizz Air va deschide șase noi rute de la Sibiu. Către Franța, Elveția, Danemarca, Belgia, Germania și Israel

Aeronews: Wizz Air va deschide șase noi rute de la Sibiu. Către Franța, Elveția, Danemarca, Belgia, Germania și Israel

Compania maghiară Wizz Air va anunța extinderea bazei de la Sibiu, dar și introducerea a șase noi rute de la Sibiu, susține portalul Aeronews.

Potrivit sursei citate, anunțul va fi făcut în cursul zilei de luni, când compania de zboruri a programat o conferință de presă. „Wizz Air continuă să se extindă în România. Din informațiile noastre, baza W6 din Sibiu va primi al doilea Airbus A320 în primăvara anului viitor, ocazie cu care vor fi deschise șase rute noi. Este vorba despre zboruri către Paris, Bruxelles Charleroi, Frankfurt Hahn, Basel, Copenhaga și Tel Aviv”, scriu cei de la Aeronews.ro. Potrivit lor, zborurile ar devein operaționale din luna aprilie a anului viitor.

Deocamdată, aceste rute nu apar în programările disponibile pe site-ul celor de la Wizz Air. Din vara anului 2016, de când a inaugurat o bază cu un avion Airbus320 la Sibiu, compania maghiară operează de aici zboruri către Dortmund, Memmingen, Nuremberg, Milano, Madrid și Londra – Luton.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

(-)

Acum 6 ani

Pe cand si curse cargo, spre Oltenia?
Raspunde

hgyg

Acum 6 ani

venetia?
Raspunde

Asociatia oltenilor din Sibiu

Acum 6 ani

Introducerea de noi zboruri este vitala pentru orasul nostru si pentru dezvoltarea sa. Vom putea merge in citybreak-uri impreuna cu sotiile. In sfarsit, se anima aeroportul care risca sa zaca nefolosit.
Raspunde

adica?

Acum 6 ani

http://adevarul.ro/news/eveniment/rata-aerieana-avion-wizz-air-zbura-labucuresti-milano-oprit-putin-sofia-lase-angajat-1_5a196b605ab6550cb8855a53/index.html?utm_source=realitatea&utm_medium=http://adevarul.ro/news/eveniment/rata-aerieana-avion-wizz-air-zbura-labucuresti-milano-oprit-putin-sofia-lase-angajat-1_5a196b605ab6550cb8855a53/index.html&utm_campaign=CrossPromo
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

prin 2007/8 ryanair era scos de pe sibiu,urma tarom asa vroia mos martin botesch si werner /numai lufti si austrian/ in sfirsit sibienii-TOTI- si nu numai vor avea si alte zboruri spre destinatii diverse e ok sa vedem si orariile si preturile ,oricum e bine cred ca muresenii acum nu se mai simt confortabil
Raspunde

altul

Acum 6 ani

dancp2, specific national, sa te bucuri daca este capra vecinului putzin mai raioasa decat a ta.
Raspunde

Jean paleta

Acum 6 ani

Poate mai deschid si aia din vama un punct de securitate ca ultima oara era sa pierd avionul. Am ajuns in aeroport cu doua ore inainte doar ca sa stau la o coada infernala sa trec in lounge. Norocul meu ca era ceata, s-a intarziat decolarea altfel pierdeam avionul.
Raspunde

grim

Acum 6 ani

Daca nu se face scandal, daca se face nemultumiri.lucrui slabe sunteti multi. Buni de gura slabi de minte.......
Raspunde

B

Acum 6 ani

Cum explicatinca stirea asta a fost publicata de tribuna cu peste 24 h in urma?
Raspunde

adica?

Acum 6 ani

pentru ca valcea e pe un fus orar cu 24h inainte
Raspunde

!

Acum 6 ani

Curse noi, foarte bine! Bine si pentru sibieni, bine pentru pesedeu. IvanCea cinstita isi va baga toate pilele, ca sunt multe care asteapta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus