Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Crucea Roșie Sibiu închiriază Moși Crăciuni. Locurile sunt limitate

Crucea Roșie Sibiu închiriază Moși Crăciuni. Locurile sunt limitate

Cu toate că mai e aproape o lună de zile până la Crăciun, cei care și-l doresc pe moșu` în persoană, în seara de Ajun, trebuie să se mobilizeze. Crucea Roșie Sibiu, ca în fiecare an, închiriază Moși Crăciuni. Fie că ajung „acasă”, fie că vor împărți cadouri copiilor de la grădiniță, aceștia vor fi însoțiți de Crăciunițe. Însă, totul din timp deoarece locurile sunt limitate.

Pentru toţi cei care doresc să le ofere celor mici un cadou special şi o sărbătoare de neuitat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele lor, conform tradiţiei care deja există la Cruca Roşie Sibiu de 10 ani. „Anul acesta avem cinci Moși și cinci Crăciunițe care vor putea ajunge în casele oamenilor spre bucuria celor mici. Aceștia se închiriază cu 100 de lei pentru familii și 200 de lei pentru grădinițe sau petreceri private”, spune Raluca Morar – director Crucea Roşie Sibiu.

Cel mai vechi în această meserie este un tânăr, anul IV la Medicină. Este Moș Crăciun de șase ani și alege să-și facă Ajunul Crăciunului alături de cei mici pentru că asta-i provoacă o bucurie imensă.

„Avem programările din jumătate în jumătate de oră, nu ne permitem să stăm foarte mult, undeva la maxim 20-25 pe cap de familie. La grădinițe sau firme stăm mai mult pentru că avem și mai mulți copii și stam și la serbarea pregătită. Avem copii de toate vârstele, de la câteva luni până la 10-11 și este acea bucurie pe care o vezi pe chipul copilului atunci când primește un cadou de la moșul. Și, mai important decât asta, este bucuria de a-l vedea pe moșul în persoană. Orice copil, oricât de mare sau mic este, în momentul în care se trezește cu moșul în casă, se luminează efectiv și se oprește din orice doar ca să-l vadă. Atunci când suntem copii acesta este visul oricăruia dintre noi, să-l vedem pe moș în carne și oase”, spune el.

Prin acest serviciu contra cost, Crucea Roșie Sibiu își finanțează activitățile umanitare. Pentru informații și rezervări îi puteți contacta la 0269 217 646 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

rosu

Acum 6 ani

Niciodata n-am inteles de ce acesti bufoni, imbracati in halate rosii, din publicitatea Coca-Cola, se numesc "mosi Craciun". Si de cate ori ma enervez, scriu aici, ca sa stie si altii ;-).
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

M-as inscrie dar am aplicat deja pentru Iepuras de Paste si am inteles ca ar fi o incompatibilitate cumulul de functii.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Am vorbit cu niste oameni care tin la "political correctness", si mi-or zis ca e discriminare sa fie numai "Mosi", trebuie neaparat o cota de "Babe Craciune". Asa ca aveti de grija, astia de inchiriati "oameni de Craciun".
Raspunde

SB 10 NUT

Acum 6 ani

Nu ai citit harticolu atent. Zicea ca o sa fie insotit fiecare mos de cate o craciunita.... Daca chiar vroiai sa fie politically correct trebuia sa pretinzi ca vrei si cate un spiridus tigan, ungur sau sas
Raspunde

...

Acum 6 ani

daca au craciunite inalte, blonde cu sani mari, ma inscriu......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus