Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

FOTO-VIDEO La Păltiniș ninge ca-n povești. În câteva zile începe sezonul de schi

FOTO-VIDEO La Păltiniș ninge ca-n povești. În câteva zile începe sezonul de schi

Stratul de zăpadă măsoară câțiva centimetri la Păltiniș și meteorologii anunță că va continua să ningă și în perioada următoare. Cel puțin deocamdată există premisele pentru ca mini-vacanța de 1 decembrie să ne găsească pe pârtie.

Reprezentanții Complexului Arena Platoș au anunțat deja că vor deschide sezonul 2017 -2018 în data de 1 decembrie, când au programat evenimentul ”Get United Party”.

”Așteptăm noul sezon 2017-2018 cu multe noutăți pentru clienții resortului nostru montan. Dintre acestea, ne mândrim cu noi achiziții de echipamente destinate centrului de închirieri pentru sezonul ce urmează. Astfel, centrul de închirieri de la Arena Platoș a fost reînnoit cu diverse echipamente: clăpari, booți, schiuri, căști de protecție, ochelari pentru toate categoriile de vârstă. Pentru a evita timpul de așteptare la cozile de la casierie, începând cu acest sezon vom funcționa nu doar cu două ci cu trei casierii, cel puțin în perioada de vârf de sezon. O alta noutate a sezonului 2017-2018 este introducerea nocturnei de miercuri ca beneficiu gratuit la achizitionarea cardului de cinci și șapte zile, în extra sezon. Despre Școala de Ski pot să vă spun că programările au început deja iar ca și noutate, începând cu acest sezon, avem planuri tarifare speciale pentru cursuri complete de 18/h de ski pe săptămână, astfel încât în 5 zile poți învăța să schiezi cu 25 lei pe oră.  O altă noutate este introducerea cursurilor VIP, respectiv clienții resortului au posibilitatea de a învăța sau de a-și perfecționa tehnicile de ski și snowboard de la cei mai buni, multipli campioni în domeniul respectiv. Șnaps-ul sau micul iglu din vârful pârtiilor B a căpătat peste vară o nouă înfățișare: mai cool dar și mai „instagramabilă”. E locul perfect pentru o poză reușită pentru clienții noștri care folosesc platformele sociale”, declara în urmă cu câteva săptămâni pentru Turnul Sfatului Ioana Dragomir, manager general complexului Arena Platoș.
Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2017/10/30/interviu-cu-managerul-general-de-la-arena-platos-cand-vom-avea-o-partie-noua-mai-lunga/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Vlad

Acum 6 ani

Atențiune, atentiune, cine intră în acțiune? ,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus