Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Rugbystii sibieni joaca intre ei

Nou înfiinţata echipă de rugby a Sibiului nu va mai juca meciul amical stabilit iniţial să se desfăşoare sâmbătă cu formaţia din Alba Iulia.

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru meciurile din Cupa României, sportivii sibieni îşi vor testa capacităţile între ei. „Din cauză că antrenorul de la Alba Iulia nu ne răspunde la telefon, meciul de verificare va fi amânat pentru că nu avem cu cine să jucăm. Dar ne-am gândit, să nu stăm, să jucăm între noi. Am să-i rog pe foştii jucători de rugby ai Sibiului să vină, şi împreună cu echipa noastră şi cu junorii de la Şcoala sportivă vom face două echipe şi vom juca”, a declarat Florin Troancă, antrenorul echipei de rugby.
Meciul va avea loc pe terenul Bebe Boboc din Valea Aurie, sâmbătă, de la ora 11:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Rares Stoican

Acum 14 ani

Mai sunt bilete?Stie cineva cat costa biletul la meci?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus