X
Fleseriu DSC_5370 (2)

Antrenorul Dan Fleșeriu împlinește astăzi 43 de ani

Antrenorul echipei de baschet CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Sibianul antrenează echipa din primăvara anului 2015, iar anul acesta a anunțat că va mai sta cel puțin doi ani în această poziție.

Născut pe 29 noiembrie 1974, lui Fleșeriu i-a fost cultivată dragostea față de baschet în familie, încă de mic, ambii părinți fiind de reputați antrenori. A jucat ca junior la CSS Sibiu, pe poziția de extremă/conducător de joc, iar din 1996 și-a început cariera de antrenor. În 2010 a reușit o performanță notabilă pentru baschetul românesc, fiind antrenorul lotului național de U18, echipă alături de care a reușit să câștige Campionatul European, divizia B. A condus de pe banca tehnică echipa de baschet feminin CSM Târgoviște cu care a câștigat, în ambele sezoane, titlul de campioană a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înainte de Târgoviște a pregătit echipa de baschet de fete a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, timp de 5 ani, iar între 2007 și 2008 cea a Universității Cluj Napoca.

Antrenorul principal al BC CSU Sibiu s-a născut pe 29 noiembrie 1974, este însurat și are o fetiță.

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact