Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ceață densă. Cod galben, prelungit până după miezul nopții

Ceață densă. Cod galben, prelungit până după miezul nopții

Actualizare. Meteorologii au prelungit codul galben de ceață până la mâine dimineață la ora 2:00. Potrivit acestora se vor semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m. În funcție de condițiile locale, pe anumite porțiuni se poate forma ghețuș.

În județul Sibiu sunt vizate localitățile Sibiu, Avrig, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Apoldu de Jos, Arpașu de Jos, Boița, Cârța, Cârțișoara, Cristian, Loamneș, Ludoș, Orlat, Porumbacu de Jos, Racovița, Roșia, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mică, Tilișca și Turnu Roșu.

Știre inițială.Polițiștii atenționează șoferii că pe DN 7, Valea Oltului, ceața este densă, vizibilitatea fiind sub 50 de metri. Se recomandă reducerea vitezei de deplasare, folosirea luminilor de ceață și întâlnire și evitarea oricărei manevre de depășire. Meteorologii au emis o atenționare cod galben de ceață valabil pentru județul Sibiu, până în jurul orei 20.

foto Traficromaniainfo

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Willy aus Dachau

Acum 6 ani

Aici la noi, pe cei care au cazane poliția ii atenționează: ori le vindeți in România ori le predați la fie vechi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus