X
neagu (1)

Neagu: 2018 trebuie să găsească România și Republica Moldova mai aproape de interesul comun

Deputatul PNL, Nicolae Neagu, susține că România nu trebuie să uite că dincolo de Prut până la Nistru sunt frați moldoveni care au în majoritatea lor aceleași aspirații culturale, lingvistice și religioase. ”În această cheie trebuie înțeleasă și vizita la București a delegației Comisiei Comune pentru Integrarea Europeană  dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova. Participând la această întâlnire, în calitatea mea de vicepreședinte al Comisiei Comune a Senatului și Camerei Deputaților pentru coordonarea activităților parlamentare necesare pregătirii preluării Președenției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, care revine României, am reiterat necesitatea intensificării eforturilor României de Integrare Europeană a Republicii Moldova”, susține Neagu

În opinia deputatului liberal, Republica Moldova trebuie să-și intensifice pașii spre Integrarea Europeană. ”Implementarea noului Cod Electoral în acord cu recomandările Comisiei de la Veneția și cu standardele internaționale și europene în materie, este esențială pentru recâștigarea încrederii partenerilor externi ai Republicii Moldova”, a mai arătat Neagu într-un comunicat de presă.

Anul 2018, ca an al centenarului României, trebuie să găsească România și Republica Moldova mai aproape de interesul comun al românilor de dincoace și dincolo de Prut, acela al apartenenței la marea familie a valorilor Comunității Europene!

 

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  leahamite

  Daca idiotii astia au ajuns parlamentari, cum or fi restul?…da, va puteti imagina in ce hal e clasa politica din Romania, indiferent de partid.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact