Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

FOTO VIDEO. Explozie la o casă de pe strada Bolliac. Două persoane, soț și soție, sunt rănite | Actualizare

FOTO VIDEO. Explozie la o casă de pe strada Bolliac. Două persoane, soț și soție, sunt rănite | Actualizare

Actualizare 2. Starea răniților

În urma exploziei din imobilul de pe strada Cezar Boliac, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși doi pacienți, un bărbat de 47 de ani și o femeie de 39 de ani.

După efectuarea investigațiilor medicale, bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri de gradul 2 — 3 pe mâini și față, precum și cu arsuri ale căilor respiratorii iar femeia cu arsuri de gradul 1—2, de asemenea pe mâini și față, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

Ambii sunt conștienți și stabili. Bărbatul a fost internat în cadrul Secției Chirurgie Plastică și, în funcție de evoluția sa din zilele următoare, se va decide dacă va fi nevoie sau nu de un transfer la București. Femeia a fost internată în cadrul Secției ORL.

Actualizare. Explozia a fost atât de puternică încât a îndoit și poarta casei de peste drum. Cei doi soți au intrat în cameră și au aprins becul, moment în care s-a produs explozia. Gazul a fost oprit pe partea străzii pe care s-a produs explozia.

"Am intervenit cu două autospeciale și o ambulanță Smurd pe strada Bolliac din municipiul Sibiu, unde a avut loc o explozie ca urmare a acumulărilor de gaze. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă două persoane au fost rănite. Una dintre persoane a fost transportată de către Smurd la Upu cu arsuri de gradul I pe față și un membru, cealaltă a fost transportată la spital înainte de sosirea noastră. Ambele victime sunt în viață", spune lt. col. Marius Răhăian, din cadrul ISU Sibiu.

IMG_9617 IMG_9618

Știre inițială.Două persoane sunt rănite în urma unei explozii în interiorul unei case de pe strada C Bolliac, la nr 32. Explozia a avut loc din cauza acumulărilor de gaze și nu a fost urmată de incendiu, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

IMG_9607

Cei doi răniți sunt soț și soție. Bărbatul a fost transportat la spital înainte de a ajunge pompierii, având arsuri, iar femeia a fost preluată de către ambulanța Smurd și transportată la Upu. La evaluarea de la fața locului, femeia avea atac de panica și arsuri în zona feței. La locul evenimentului au intervenit imediat doua autospeciale de intervenție și o ambulantă SMURD.

foto ISU Sibiu foto ISU Sibiu

Sunt afectate doua camere și holul casei. Echipaje ale societății de gaz și energie electrica se află și ele la fata locului.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul III pe față și pe mâini, iar femeia, în vârstă de 39 de ani, are arsuri de gradul I în zona feței și pe mâna stângă.

IMG_9606

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gaze

Acum 6 ani

Poate fluctuațiie de debit pe conductele de gaze, vechi ori prea mari ori prea mici , produc riscugi .....
Raspunde

NZ

Acum 6 ani

Nu există Nr. 32 pe Str. Cezar Bolliac din Mun. Sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus