Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primul meci după pauză. CSU Sibiu joacă azi la Galați

Primul meci după pauză. CSU Sibiu joacă azi la Galați

Baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu joacă în această seară partida din etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin, la Galați.

Confruntarea cu Phoenix Galați va avea loc de la ora 18:00 și va fi transmisă LIVE de DigiSport 4.

„Avem un meci greu la Galați, cu o echipă care are un istoric de patru victorii și două înfrângeri, și cu siguranță vor încerca să își apere terenul propriu, dar noi suntem suficient de puternici să punem probleme oricărei echipe. Am demonstrat asta deja și sper că vom fi suficient de pregătiți mental să putem câștiga meciul de acolo. Evident că mergem să încercăm o victorie acolo, ca de fiecare dată când urmează un meci oficial, dar orice este posibil. Vom fi în formulă completă. Sper că problemele de sănătate pe care le-am avut săptămâna aceasta să se rezolve până la ora meciului”, a declarat Dan Fleșeriu.

După meciul din deplasare, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu vineri, 8 decembrie 2017, de la ora 18:30, cu SCM U Craiova.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus