Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Muzeul Național Brukenthal invită sibienii la concert

Muzeul Național Brukenthal invită sibienii la concert

Reprezentanții Muzeului Național Brukenthal invită sibienii la concert, marți, 5 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Thalia, cu ocazia celebrării celor 200 de ani de existență a muzeului.

Anul 2017 a avut un caracter festiv pentru Muzeul Național Brukenthal prin aniversarea a 200 de ani de la deschiderea sa ca muzeu public.

„În acest spirit aniversar, în data de 5 decembrie 2017, ora 19.00 Muzeul Național Brukenthal va organiza împreună cu Asociația Brukenthalia și Asociația culturală pictor Octavian Smigelschi un extraordinar concert gală avându-i ca invitați pe Monica Anghel, Radu Nechifor, Corul Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu, Grupul Teatru Vostru, Cismaru Raluca și alți invitați”, spun organizatorii. Pe lângă asta, în cadrul evenimentului va avea loc și expoziția de artă contemporană SIBIU 2.0.

Biletele la acest eveniment se găsesc la Muzeul Național Brukenthal și la telefon 0732 124 414 sau în seara concertului la Sala Thalia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

biciclist

Acum 6 ani

Cam slabut concert de gala. Ce legatura au acei invitati cu o aniversare de 200 de ani (!) a muzeului? In amintirea baronului Brukenthal si a colectiei realizata de el, cred ca era mai demn sa fie realizat un concert simfonic care sa evoce muzica si evenimentele perioadei in care a trait baronul, sau cele exprimate de unele tablouri valoroase. Pentru ca muzica ortodoxa, naiul, Smigelschi oricat de ok ar fi, n-au nicio legatura cu baronul, cu timpul lui si cu colectia sa.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Asta-i mersul timpului, biciclistule. Acum o suta de ani, se canta "Az a szép akinek a szeme kék", ca atunci altii se laudau cu muzeul baronului. Peste o suta de ani, poate se va canta chinezeste. Sau "Kazaciok", mai stii? Asa ca: lasa-i sa cante ce pot.
Raspunde

asd

Acum 6 ani

Face si manajerul ce poate !
Raspunde

cetatean

Acum 6 ani

Are dreptate biciclistul. La o asemenea aniversare era mai potrivit un concert ca lumea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus