Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Calea Poplăcii, reparată în ultimele zile de garanție

Calea Poplăcii, reparată în ultimele zile de garanție

Cu câteva zile înainte de expirarea termenului de garanție a lucrărilor de modernizare a Căii Poplăcii, constructorii realizează lucrări de reabilitare a zonelor cu tasări și a parcărilor.

Finalizată înainte de începerea sezonului rece de la finalul anului 2013, Calea Poplăcii a intrat în lucrări de remediere a unor defecțiuni încă de săptămâna trecută. Printre defecțiunile remediate de constructorii de la Geiger sunt și tasări ușoare ale asfaltului, fapt ce a ridicat întrebări din partea unor șoferi care nu își explicau lucrările în lipsa unor gropi în asfalt. ”Este finalul perioadei de garanție și am frezat toate zonele unde erau cedări și am remediat toate problemele din parcările cu piatră cubică sau cu grilă. Dacă vremea permite, în cursul zilei de miercuri vom termina“, arată reprezentanții Geiger Transilvania, pentru Turnul Sfatului. Cei de la Geiger au demarat lucrările de modernizare la începutul lunii august 2012, Calea Poplăcii fiind redeschisă circulației pe 30 noiembrie 2013, cu un termen de garanție de patru ani. Lucrările au costat aproximativ patru milioane de euro, în cadrul acestora fiind incluse și schimbarea rețelelor de mari dimensiuni de sub strada cu o lungime de 1,74 de km. Lucrările au fost finanțate din vechiul împrumut accesat de Primăria Sibiu de la BERD.

poplacii frezata 2 poplacii frezata 3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

circul zilnic pe C-lea Poplacii

Acum 6 ani

Aceste tasari usoare erau doar in jurul caminelor de canalizare, mai ales in intersectii. De aici si pana sa frezezi strada pe sute de metri chiar ca nu inteleg. De ce aceste remedieri ale asfaltului, parca de autostrada, nu au fost executate cand vremea era mai prielnica pentru acest tip de lucrari, nu in luna decembrie. Pacat, era printre putinele strazi din oras care nu era petecita.
Raspunde

dublu

Acum 6 ani

tasari usoare ?! toata calea poplacii e un val, zici ca faci rafting. Ce fac ei acum e ca un plasture pus pe o artera sectionata. In maxim un an e varza din nou pentru ca nu au tasat stratul de baza ca lumea si pamantul se aseaza. Ce sa mai, o lucrare tipica
Raspunde

K.Samuel

Acum 6 ani

Nu era petecita? A fost petecita in cel putin 10-12 locuri anii trecuti. In plus tasarile sunt considerabile, nu usoare cum zic ei, ceea ce ma face sa ma ingrijorez cu privire la fundatia strazii.
Raspunde

grim

Acum 6 ani

FURT CALIFICAT DIN BANI PUBLICI
Raspunde

Ion al Ionului

Acum 6 ani

când ești prost ești prost. știi cine plătește pentru lucrări? constructorul! știi de ce? pentru că e încă în garanție... furt era dacă semnau ăștia de primire cu toate problemele alea și după aia scoteau bani de la buget pentru reparații...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus