Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

CSU a oferit cadouri pentru copiii nevoiași. Punct de colectare cadouri și la Sala Transilvania

CSU a oferit cadouri pentru copiii nevoiași. Punct de colectare cadouri și la Sala Transilvania

Baschetbaliștii de la BC CSU Sibiu se alătură campaniei naționale ShoeBox. Sportivii au pregătit cadouri împreună cu Decathlon Sibiu, pe care aseară le-au dus la Căsuța Asociației “We Help” Sibiu, din Târgul de Crăciun.  Mai mult, un punct de colectare de cadouri va fi amenajat și la Sala Transilvania.

Sportivii antrenați de Dan Fleșeriu au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și se implică alături de Asociația We Help în programul ShoeBox, prin care oricine poate dărui un cadou de Crăciun copiilor cu o situație materială dificilă. Jucătorii au lăsat la căsuța asociației câteva cutii de pantofi, pline cu cadouri.

„Pentru că suntem în luna decembrie, luna cadourilor, am decis să ne alăturăm campaniei ShoeBox, sprijinind astfel demersurile Asociației WeHelp care derulează o mulțime de proiecte minunate pentru copilașii cu situație materială precară. Vrem ca exemplul jucătorilor noștri să fie urmat de cât mai mulți sibieni și pentru aceasta, la meciurile pe care echipa noastră le va disputa pe teren propriu, luna aceasta, vom amenaja un punct de colectare ShoeBox. Voluntarii Asociației WeHelp vor fi la Sala Transilvania, înainte cu o oră de începerea partidelor, pentru a prelua cutiile cu cadouri”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Conceptul ShoeBox presupune ca donatorul să ofere unul sau mai multe cadouri cu un volum rezonabil, care să încapă într-o cutie de pantofi. Cutiile trebuie să fie prezentate la centrul de colectare nesigilate pentru a fi sortate în funcție de viitorul destinatar, fete și băieți cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

BC CSU Sibiu are programate 4  partide, pe teren propriu, în luna decembrie:

  • BC CSU Sibiu- SCM U Craiova (8 decembrie 2017)
  • BC CSU Sibiu- BC Mureș TG. Mureș (15 decembrie 2017)
  • BC CSU Sibiu- Politehnica Iași  (19 decembrie 2017)
  • BC CSU Sibiu - CS Dinamo București (22 decembrie 2017)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus