X
brad cu mesaj olx

Cheltuielile pentru bradul de Crăciun – de la 7 la 20.000 de lei

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în plină desfășurare luna aceasta iar una din piesele centrale în casele oamenilor este bradul de Crăciun. Ofertele din magazine sunt diverse, iar căutările încep în funcție de pomul dorit – natural sau artificial.

Mediul online este foarte ofertant în ceea ce privește pomii de Crăciun. Site-urile sunt pregătite cu oferte speciale în această perioadă, având de vânzare atât brazi naturali cât și artificiali.

Există chiar și o pagină specială dedicată exclusiv pomilor de Crăciun și accesoriilor necesare. Magazinuldebrazi.ro are două secțiuni – cea de brazi cu rădăcină și cea de brazi tăiați, pregătiți pentru sărbători. Prețurile pornesc de la 161 lei pentru un brad de un metru și ajung până la 19.999 lei pentru un pom înalt de 12 metri. La cei cu rădăcină prețurile sunt mai mici și se încadrează între 108 lei pentru un brad de 50 de centimetri și 8.999 lei pentru unul de șapte metri.

Magazinele mari au de asemenea pregătite secțiuni speciale pentru brazii de crăciun. La Leroy Merlin spre exemplu, brazii artificiali pornesc de la 9,99 lei pomul de 60 cm și ajung până la 339 lei, pentru un brad înalt de 2,4 metri. Se găsesc și brazi naturali, cu o înălțime între 1,3 și 1,6 metri la 29,9 lei iar cel mai înalt brad disponibil are 3,5 metri și costă 237 lei. Suportul de brad, în funcție de numărul brațelor și de materialul din care este făcut, poate să coste între 21,9 și 49,9 lei.

brad in ghiveci 1

Site-ul magazinului Emag are o paletă largă de brazi din care poate fi ales cel potrivit. De la brăduțul artificial de 30 de centimetri până la cel de patru metri, ofertele pornesc de la 6,9 lei și ajung chiar până la 4.510 lei. Magazinul oferă și o gamă de brazi naturali de mici dimensiuni, în ghiveci, al căror preț pornește de la 60 lei, dar și brazi naturali de mari dimensiuni care ajung până la zece metri și costă 13.624 lei. Dacă totuși un brad gigant nu se află pe lista de cumpărături anul acesta, găsim și pomi înalți de 3,5 metri la 2000 de lei. Și în ceea ce privește suporturile de brad, Emag are prețuri care pornesc de la 23,8 lei dar pot să ajungă și până la 549 lei.

Brazi în ghiveci

Brăduții în ghiveci sunt opțiunea perfectă pentru cei care vor să își ia o problemă de pe cap și aleg un pom pe care îl vor împodobi an de an.

Aceștia se găsesc în magazine la prețuri care pornesc de la 40-50 de lei și ajung până la 64 de lei la Leroy Merlin sau 100 de lei la Dedeman.

brad in ghiveci

Brazi hand-made, gata aranjați

Dacă nu aveți timpul necesar să vă ornați bradul singuri și nici nu vă permiteți să plătiți pe cineva să facă asta în locul vostru, există chiar și pomi gata ornați sau obiecte în formă de pom de Crăciun, handmade. Spre exemplu, pe OLX există o ofertă din Alba Iulia, un brad din lemn cu mesaj, la 200 de lei, iar pe okazii.ro este la vânzare un brad făcut din globuri, la 149 de lei.

brad cu mesaj olx

În magazine se găsesc și brazi artificiali direct împodobiți, cum sunt cei de la Auchan, la 50 de lei.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Georgian Ocneriu

    Noi romanii vom cumpara sa avem masa bogata, bautura, cadouri scumpe ca sa aratam traditiile noastre stramosesti si valoarea poporului roman! Nu ca strainii prapaditi!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact