X
foto-cdep

VIDEO. Dan Barna: “Cum să NU putem avea dezbateri??? Procedura pumnului în gură”

Deputatul de Sibiu și președintele USR a postat pe facebook un mesaj în care își exprimă revolta față de ședința de astăzi a Camerei Deputaților, în care se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistraţilor.

“În ședința lungă și furtunoasă de astăzi am aflat, culmea absurdului, că noi, Camera Deputaţilor, nu putem dezbate una dintre cele mai importante legi organice, statutul judecătorilor și procurorilor, pentru că, vezi doamne, s-a epuizat timpul pe chestiuni de procedură și… asta e! Fatalitate!!! Nu avem ce să mai facem… La aceasta intervenție chiar m-am enervant și am transmis revolta întregii societăți !”

Ședinţa Camerei Deputaţilor a fost întreruptă după ce deputaţii USR, revoltaţi de faptul că preşedintele de şedinţă nu le permite să îşi susţină amendamentele, s-au ridicat din bănci şi au mers în faţa Camerei purtând pancarte pe care scrie ”Hoţii”.

‘În prima zi după moartea Regele Mihai I, o zi în care politicienii ar fi trebuit să dea dovadă de decență și echilibru,coaliția PSD-ALDE a introdus pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților prima lege a justiției confecționată de Comisia Iordache. În disperarea de a scăpa de dosarele penale, Dragnea și Tăriceanu nu au niciun fel de respect pentru valorile și personalitățile țării’, a declarat președintele USR Dan Barna.

“Dovada că PSD și ALDE voiau să profite de ziua de doliu de azi ca să treacă prima lege anti-justiție fără niciun fel de probleme este că acest proiect a apărut deja APROBAT pe site-ul Senatului, deși nu s-a terminat dezbaterea din Camera Deputaților” transmit ace;tia printr-un comunicat de presă. “USR a fost azi buturuga mică în fața carului PSD. Suntem prea puțini pentru a putea să îi oprim la vot, dar luptăm ca să îi întârziem cât mai mult! ședința va dura probabil până la 10-11 noaptea, dar vom rezista în bănci și ne vom lupta până la ultimul amendamen”, a mai spus Dan Barna.

foto news.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  iulia

  De doamna deputat USR, Cosette Chichirau ati auzit? Pe unde-or fi găsit-o fraților, cand viata e atat de scurta? Acum, pe bune, cum naiba sa câștigi alegerile cu nume precum Șovăială, Cazan, Chichirau si alte asemenea specimene? Totuși, va rugam, putina seriozitate daca se poate!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ia sa vedem: tovarasu Gaină si tovarasu Cocoş. E pe bune, nici daca vroiam si nu-mi iesea una ca asta. Mai e un Cuc, da ala nu-l punem
   Tovarasu Ciocan si tavarasu Căciulă. Sa moara Veta.
   Tovarasu Halici sta in parlament in spate la tovarasa Holban.
   Neață si Stativă stau mai mult la cantina. Vin numa cand ii fluiera sefu.
   Sta bine pesedeu in parlament. Deputati unu si una.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anna

  USR- poate lua cuvintul in Knesseltul Israelian daca vrea. nu in paralmentul unui stat suveran. Tradatori de neam si tara, asta sunt jigodiile astea Sorosiste.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   manole

   Adica acolo unde se invart consilierii politici a ui drak.nea? Sau nu stiai ca are consilieri evrei? Intr-un fel e bune recomandarea, sa se adreseze Dan Barna direct la sursa relelor….

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nope

  Nu inteleg ceva. In loc sa se dezbata ce e de dezbatut, ei stau acolo cu niste foi in mana si tac….si dupa aia se plang ca nu pot sa dezbata? wtf? Nu mai inteleg nimic.
  Incepe sa imi para rau ca i-am sustinut vreodata…nu-mi place ipocrizia :(

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andu

  Acum e pumnul in gura d-nule Barna?
  Dar cand ati organizat d-voastra la Sibiu asa zisa dezbatere pe Legea Vaccinarii Obligatorii, cam ce atitudine ati avut fata de parintii care ridicau reale probleme privind injectarea cu forta a copiilor si a lor ca adulti?
  Nici nu stiati ca se stipuleaza clar in noua lege, ca sunt sanctiuni de decadere din drepturile parintesti daca se refuza vaccinarea cu seruri dubioase si cine stie de unde luate de un minister si guvern ce n-a putut gestiona criza vaccinurilor.
  Asa ne-am simtit si noi cand veneati cu niste argumente atat de departe de adevar, dar sustineati cu tarie ca e buna legea. Repet, fara sa stiti ce contine, n-ati citit-o macar. De vaccinarea obligatorie a adultilor a parut ca auziti prima oara, ori asta e foarte grav, d-voastra, partidul d-voastra, ne reperezentati si luati decizii in numele nostru. Decizii cu care noi, cei de rand, va trebui sa traim.

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Reli Vingarzan

  Obisnuiti-va tefeleilor platiti de straini si vanduti multinationalelor, ca poporul roman a ales PSD aproape in unanimitate!!! Un popor demn care a votat PSD nu se sperie de 30 de hipsteri cu barbita platiti de Soros!

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact