X
Fleischer

Pe surse: Helmuth Fleischer intenționează să demisioneze din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Helmuth Fleischer ar urma să demisioneze din funcție pentru a se întoarce în mediul privat, susțin surse din interiorul Consiliului Județean. Fleischer nu a confirmat, însă nici nu a dezmințit informația. ”Eu zic că nu e momentul potrivit să vorbesc despre acest aspect. Aceasta ar fi rugămintea mea. Momentan sunt în concediu, urmând ca de luni să revin în activitate”, a declarat Helmuth Fleischer pentru Turnul Sfatului.

Președintele FDGR, Paul Jurgen Porr, susține însă că aceste zvonuri nu sunt reale și că Fleischer se află doar în concediu. ”Nu cred. Eu nu cred. Vorbe tot sunt. Unii își doresc, unii solicită, unii îl sfătuiesc, dar depinde de el și de noi. Eu zic că deocamdată e numai zvon, indiferent de sursele dumneavoastră. El este acum în concediu și de aici speculațiile că de ce și-a luat acum concediu. Mai are aproape tot concediul pe anul acesta, de asta și-a luat acum concediu”, a spus și Porr.

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu spune că nu știe nimic legat de o eventuală demisie a lui Fleischer. ”Nu am nicio informație legată de acest subiect”, a spus Cîmpean.

Wiegand Helmuth Fleischer a fost până să fie ales vicepreședinte al Consiliului Județean directorul executiv al Clubului economic german Transilvania (DWS – Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbürgen), asociație care numără aproximativ 170 de membri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cornel

  Stimata doamna, de curiozitate, cam pana la la a cata ramura va puteti trasa arborele genealogic? Ca “strainii” astia sunt aici de vreo 7-800 de ani, atestati istoric. Sau vreti sa va credem pe cuvant ca va trageti din Decebal si Traian?

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion

  Pai daca pălăria e.prea mare,bine că și-a dat seama, mai grav de cei care nu își dau seama și stau acolo fără să facă nimic și dau vina pe legislația achizitiilor publice, acolo e buba nu la ei, pai nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact